top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

1ste versterking voor onze Blauwe Uilen voor het 2023-2024 seizoen!

27-12-2022

Geschreven door Gael Agneray


De transfers komen vroeger en vroeger naarmate de jaren. Ook voor Aalbeke Sport dus. We het hoe dan ook het genoegen om een eerste transfer aan te kondigen. Uiteindelijk mikken we op 5-6 versterkingen. Met Axel Lavaert versterken we ons in het 1ste compartiment met name dus bij onze keepers! Axel komt over van WS Lauwe waar hij vorig seizoen 8 wedstrijden onder de lat stond in 1ste provinciale.

Hij begon zelf met voetballen op 6-jarige leeftijd onder hoede van jawel.. onze huidige keepertrainer Alexander Delaere bij KWSC Lauwe. Op 8-jarige leeftijd beslist Axel om keeper te worden en trekt hij de handschoenen aan. We zijn dan 2010. 2 jaren later gaat Axel bij SV Wevelgem City onder de lat staan. Waar hij ook nog steeds woonachtig is. Dit tot en met het seizoen 2019-2020. Daarna krijgt hij een aanbieding van WS Lauwe om terug te keren naar het nest als 2de doelman na Degrande. Diezelfde Degrande blesseert zich vervolgens waardoor Axel als 19-jarige zijn kans krijgt in 1ste provinciale.


Alexander Delaere (keepertrainer & bestuurslid) zegt: "We waren op zoek naar dergelijk profiel. Een jonge gast met toch al wat ervaring die een gedegen opleiding heeft genoten en samen met Thijs Debuyck de strijd kan aangaan voor het plekje onder de lat. Axel is enthousiast over ons project en we zijn allemaal van plan om er een geslaagde samenwerking van te maken!"

"We zijn verheugd met de komst van een beloftevolle keeper als Axel", zegt Gael Agneray, Algemeen manager bij de Blauwe Uilen. Daarnaast ook iemand uit de regio met een grote groeimarge. We zijn ervan overtuigd dat Axel de juiste keuze maakt en dus zich aansluit bij onze Blauwe Uilen volgend seizoen. Hopelijk ook een reeks hoger in 2de provinciale. Met de nodige versterking zullen we eerst nu zien waar we stranden. In het slechtste geval dus opnieuw voor de titel in 3de provinciale en in het beste geval wapenen we ons voor de linker kolom in 2de. Als je het parcours ziet van een Bissegem dit seizoen en Moorsele het seizoen daarvoor dan moeten wij dit ook ambiëren en proberen.
511 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page