top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

3 wedstrijden, 1 overwinning! samenvatting week 4

Vorige week hadden onze blauw witten maar liefst 3 wedstrijden op het programma. Daarin toonde zich SV Kortrijk op woensdag iets sterker dan Aalbeke, het won thuis met 2-1. Een wedstrijd waar Aalbeke zich nog moet aanpassen aan het tempo van 3de provinciale en zelf doelpunten weggeeft, Vinquier kon kort na de rust nog de score scoren via een knappe individuele actie maar meer zat er niet in.


Op woensdag ontving Aalbeke de beloften van De Ruiter Roeselare. Aalbeke domineerde vanaf begin af aan en kon scoren via Scheldeman en Dekens, het werd uiteindelijk 3-0 voor onze fanion.


Met veel wedstrijden en training in de benen ging Aalbeke ten slotte thuis de boot in tegen KOG Stasegem. Eindscore 1-3 voor de geel zwarten. Aalbeke begon wat stroef aan de partij en kon tegen een laag blok van Stasegem niet meteen oplossingen vinden. Bij 2x individuele fouten kon uiteindelijk Stasegem met een 0-2 voorsprong de rust in. Aalbeke begon scherp aan de 2de helft, via een goed combinatiespel kon Viane, Bogaert vrijmaken die de ruimte zag in de rug van de verdediging, Agneray kwam alleen voor doel en twijfelde niet. 1-2. Aalbeke drukte continu door en kon heel wat kansen verzilveren. Als de bal er niet in wilt dan weet je dat dit aan de overkant kan gebeuren. In de laatste minuten maakte Stasegem er nog 1-3 van.


Alweer veel bijgeleerd uit deze 3 wedstrijden. Woensdag staat de wedstrijd tegen Zwevegem op het programma, aftrap om 19u en zondag gaan we op bezoek naar Wikings Kortrijk, aftrap om 17u op Stade!
110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page