top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

4de Provincialer krijgt vorm na verlenging coach & spelers!

26-01-2024

Geschreven door Gael Agneray


Na een bijzondere intensieve periode op de transfermarkt voor ons eerste elftal heeft onze club zich ook gericht naar de opleidingsploeg in 4de provinciale. Wat de transfer betreffen zullen jullie vandaag daar niets over zien. Onze club heeft zijn huiswerk gemaakt en zal op het gepaste moment communiceren daaromtrent. Wat we wel met trots kunnen bevestigen is dat de staff voor volgend seizoen hetzelfde zal eruit zien!Jonas Houthaeve reeds aan zijn 3de seizoen bezig als coach bij Aalbeke Sport heeft een verlengd verblijf getekend ook voor een 4de bij de Witte Uilen. Het verhaal begon 3 jaar geleden met meteen de titel bij de gewestelijke reserven, nadien een mooie 3de plaats bij de bijzonder beloften en nu een stevige middenmotor in 4de provinciale met quasi dezelfde ploeg. Een mooie evolutie waar we als club uiteraard een vervolg aan willen breien en volgend seizoen competitiever willen worden en aansluiting maken met de top 5 van die reeks.


"Jonas is intussen een stuk van ons meubilair gekomen binnen de club. Hij was er enkele seizoenen aan de slag als speler en zit nu aan zijn 3de seizoen als trainer. Het is bijzonder fijn om te kunnen samenwerken met een vriend eerst en vooral en dan als trainer ook uiteraard." zegt Gael Agneray die ook deel uitmaakt van 2de elftal.


Daarnaast hebben we het genoegen om enkele spelers aan te kondigen die verlengd hebben. Het gaat om Arent Bulcaen, ook inmiddels bezig aan zijn 4de seizoen in de 056 Arena. Ook Lowie Vanfleteren, Frederik Demaitre & speler met de meeste wedstrijden bij Aalbeke Sport op de teller Thomas Hanson blijven voetballen bij de witte uilen. Terug van weggeweest Diego Vercruysse doet een jaartje bij ondanks zijn druk professioneel leven. & ten slotte nog 3 spelers hebben getekend met opgeleide jeugdspeler Ethan Ridelle, Arnaud Tchiengue & Kibonge Ndamununu die intussen ook al 3 jaar in Aalbeke speelt.Dat maakt ons totaal nu op 10 spelers voor het tweede elftal inclusief Sven Loosvelt & Gael Agneray. Binnenkort kondigen we nog een deel verlengers aan & uiteraard de inkomende transfers waar we druk mee bezig zijn!Tot binnenkort of eventueel tot morgen voor de kraker in 3de provinciale tussen Aalbeke Sport & KSK Geluwe om 18u30 & wie weet ook volgende week zondag voor de derby tegen KFC Marke B wat onze 4de provincialer betreft om 15u00!


200 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page