top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

5de Transfer met Yanis Khefif!

1-04-2022

Geschreven door Gael Agneray


Aalbeke Sport heeft het genoegen om een 5de aanwinst naar volgend seizoen toe aan te kondigen. Na het nieuws te krijgen dat Robin Ergo alsnog de club verlaat zijn Rodrigue Derycke en Gael Agneray meteen de zoektocht opgestart naar een nieuwe spits. Een ander type dan Robin met meer een target rol. Zo kunnen we de 19-jarige Yanis Khefif voorstellen!

Yanis geboren op 16 augustus 2002 begon met voetballen bij Excelsior Mouscron op 6-jarige leeftijd. Hij zou er uiteindelijk blijven tot zijn tiende verjaardag om nadien te verkassen naar Frankrijk. Daar ontdenkt hij een ander voetbal bij Tourcoing & Croix vooraleer hij ontdekt wordt door Sint-Eloois Winkel Sport op 16-jarige leeftijd. Yanis wordt ook meteen gedropt bij de A-kern waar hij zijn wedstrijden afwerkt bij de beloften.


Proeven van een eerste ploeg doet Yanis bij KSCT Menen op 17-jarige leeftijd traint hij al mee met de A-kern maar opnieuw werkt de youngster zijn wedstrijden af bij de beloften. Hij zou er blijven tot vorig jaar waar we door het Coronavirus de competitie niet opstarten en dus een verloren jaar voorbij gaat. Intussen is Yanis 19 en is hij een zuivere target spits met een atletisch lichaam en dus omwille van de jonge leeftijd een mooie progressie marge heeft.


We wensen hem dan ook meer dan welkom bij onze Blauwe Uilen! Bienvenue Yanis!


148 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page