top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

6de versterking een feit!

14-02-2023

Geschreven door Gael Agneray


Met oog op het volgende seizoen 2023-2024 hebben we een 6de versterking kunnen op de kop tikken. We hebben zelf ook 5 vertrekkers met Evert Dejans & Simen Demeyere naar VK Dadizele, Thomas Kongolo naar SV Kortrijk, Taha Souhail die afscheid neemt van het voetbal op het einde van het seizoen en eerder Leo Vandenbroucke die afhaakte midden in het seizoen. Zelf haalden we intussen Axel Lavaert (KWC Lauwe) voor in doel, Aurelien Verzele (KSKV Zwevezele), Quentin Samain (KFC Moen), Xavier Berthe (FC Peruwelz) & spits Jelle Vangheluwe (KRC Bissegem). Nu komt daar dus een 6de versterking bij.

De naam luidt naar Lomme Beyls, 23 jaar afkomstig uit Geluwe. Hij begon met voetballen op 6-jarige leeftijd bij zijn geboortedorp in Geluwe bij de zwart-witten. Hij zou er blijven tot en met de U13 om nadien de stap te maken naar Gullegem o.a. ook voor het Elite voetbal die aangeboden wordt.


Na 2 jaar Gullegem is Lomme intussen 15 jaar en gaat hij opnieuw voor KSK Geluwe spelen. Intussen vond hij zijn positie vooral op defensief vlak op de 6 of centraal in de verdediging. Op 17-jarige leeftijd kreeg Lomme onder Pascal Verriest zijn kans bij KSCT Menen actief in 2de amateur. Nadien volgde het gekende verhaal bij Menen waardoor spelers zoals Lomme andere oorden opzochten.

Hij kwam 3 jaar geleden terecht bij Voormezele, waarvan het eerste jaar non-actief door het coronavirus. De afgelopen 2 seizoenen werd hij een vaste waarde binnen de ploeg van Gerdy Saelens vooral op de 6. Dit seizoen goed voor 8 goals toont Lomme ook zijn aanvallende kwaliteiten vooral op stilstaande fases. Onze assistent Wim Acke heeft Lomme ontdekt tijdens het seizoen, hierdoor kwamen we in gesprek en zorgt dit dus voor de transfer!


Welkom Lomme!


664 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page