top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Aalbeke Sport en Cedric Renard verlengen samen met 2 spelers hun contract!

11-12-2023

Geschreven door Gael Agneray


Na een bijzonder fijne eerste 6 maanden zijn we tot een akkoord gekomen met onze T1 Cedric Renard om het contract voor het seizoen 2024-2025 te verlengen. Dit werd vorige week woensdag in samenspraak beslist met het bestuur en de Cedric zelf. Met 33 op 42 staan onze Blauwe Uilen momenteel eerste in de stand met 6 punten voorsprong op achtervolger KSK Geluwe.Gael Agneray, General manager bij KFCA zegt: "Het is mooi dat we de bevestiging krijgen van onze goede keuze terug in juni met ons bestuur. Cedric is op en top professioneel bezig met zijn vak en toont niet enkel en alleen met goede resultaten dat hij de juiste man is op de juiste plek. We zijn hoe dan ook bijzonder opgetogen met het verlengen van zijn contract en wensen dit ook te doen met ons volledige staff.


Cedric Renard, T1 bij KFCA zegt: "Ik ben dankbaar met de verlenging bij de club. Ik voel een enorme drang vooruit binnen de vereniging en dat zit me als gegoten. Samen met heel het team willen Aalbeke Sport verder op de voetbalkaart zetten!"


Daarnaast zijn we als club ook bezig om onze kern te behouden voor volgend seizoen. Dat Jordan Cossart, onze kapitein als eerste heeft verlengd heeft een positieve impact op de komende beslissingen. Vervolgens heeft ook Sabri Bensalem zijn contract verlengd. Sabri behoort intussen tot een van onze meubelstukken bij de club zegt Gael Agneray. Hij is bezig aan zijn 4de seizoen bij de Blauwe Uilen en hebben gezien dat hij samen met de club is gegroeid. Het is hoe dan ook logisch om van hem een prioriteit te maken.De komende weken zien we ook alle andere kernspelers naar gelang het agenda het toelaat van de speler in kwestie en onze sportieve staff. Dit doen we samen met Hicham Zahid, Steve Dewitte en Gael Agneray. Onze ambitie is hoe dan ook ambitieus te zijn in 2de en 3de provinciale. Hopelijk zijn we geleerd uit de voorbije seizoenen en kunnen we een historische titel pakken.


252 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page