top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Aanvallende versterking als laatste transfer voor onze Blauwe Uilen!

4-06-2024

Geschreven door Gaël Agneray


De transferperiode van onze A-ploeg zit er officieel op. Als laatste versterking nemen we Paul Verstryge over van KRC Bissegem. De 18-jarige aanvaller was er 2 seizoenen actief en was afgelopen seizoen goed voor maar liefst 17 doelpunten in het B-elftal van Bissegem dit seizoen aan de slag in 4de provinciale. Paul werd zo 8ste topschutter van de competitie waarin Bissegem knap 4de werd.

Paul heeft zijn ganse jeugdopleiding gehad bij KSV Kortrijk vooraleer hij naar de U21 van Bissegem trok. Dit seizoen was zijn eerste bij een herenelftal en werd hij opgemerkt door Jonas Houthaeve en Gaël Agneray tijdens onderlinge wedstrijden. "Vooral zijn loopvermogen en neus naar doelpunten vielen op" zegt Gaël Agneray.


Daarnaast is Paul ook nog zeer jong, getalenteerd en is zowel slim op en naast het veld. De youngster studeert Geschiedenis aan de Kulak en combineert fitness met voetbal. Paul zal opgenomen worden bij onze A-kern om zijn eerste stappen te zetten in het volwassen voetbal waar hij kan leren van de beste en zo ook zijn eerste minuten kan spelen in 2de provinciale.


Als club is ons huiswerk af voor het nieuwe seizoen wat de A-kern betreft. Onze KFCA DSTNY's zijn ook voor 90% klaar om het nieuwe seizoen aan te vatten. Later meer hierover. Er volgt ook een overzicht van onze inkomende en uitgaande transfers binnenkort!


Welkom Paul!


136 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page