top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

De laatste 2 maanden bij de Blauwe Uilen!

04-11-2021

Geschreven door Gaël Agneray


Het einde van 2021 is in zicht. De koudere wintermaanden zijn op komst gepaard met alweer nieuwe regeltjes uit Moedertje staat. Aalbeke past zich aan, zoals het hoort. Maar we blijven ook niet bij de pakken zitten, neen we zorgen voor het beste van het beste naar jullie gebracht op en naast het veld. Starten doen we komend weekend meteen.


Dosko Beveren vorig jaar met 15/15 in de Coronabreak moeten gaan is een van de titelfavorieten. De start ging niet zoals gedacht maar intussen groeien de groen witten naar hun beste vorm. Ze komen als 7de op bezoek aanstaande zaterdag 6 november in ons Garenwinderstadion. De aftrap is om 18u30!

Wie niet genoeg kan krijgen van onze Blauwe Uilen kan ook terecht op vrijdagavond in Sint Eloois-Vijve om 20u00. Onze reserven onder de hoede van Jonas Houthaeve boekten 5 opeenvolgende overwinningen en staan puik op een 2de plaats.


De week nadien gaat onze eerste ploeg op bezoek bij SV Kortrijk op zondag 14 november. Op zich opnieuw een aantrekkelijk derby maar daar nog eens bovenop de inwijding van hun splinternieuw kunstgrasveld. De aftrap is voorzien om 14u30!


Ons eerste echte event is op 20 november vervolgens. In samenwerking met onze partner Heat uit Lauwe brengen wij jullie een 3-delig menu voor amper €25,00 (inclusief ticket). Bij aanvang van de wedstrijd zijn jullie welkom vanaf 17u30 voor een aperitief naar keuze. De wedstrijd zal afgetrapt worden om 18u30 & aan de rust kunt u genieten van een aantal verschillende hapjes. Na de wedstrijd volgt een klassieker met Vol-au-Vent met frietjes & garnituur en voor wie nog zin heeft in een verwenkoffie dat zit ook bij de prijs!

Reserveren kunt u via volgende link: https://forms.gle/U2pw88AziwrFRC4Q8


In december hebben we nog 2 wedstrijden, Op 4 december komt Sinterklaas langs in Aalbeke, onze jeugd kan massaal de Sint bezoeken en wie weet heeft die ook wat cadeautjes mee! Dezelfde dag spelen we tegen GD Ingooigem om 18u30.


Ten slotte ronden wij 2021 graag samen met jullie af op zaterdag 18 december. In samenwerking met de Chiro van Aalbeke & onze jeugd organiseren we een lokale kerstmarkt in ons stadion. Wat kan je verwachten?

- Jeneverkotje

- Glühwein

- Pannenkoeken & Wafels

- Echte brätwursten

- Verschillende optredens (Surprise)

- Afterparty in de kantine


Om 18u30 spelen we dan de eerste wedstrijd van de terugronde tegen Royal Mandel United B.


& Wie weet kan je ons in de kerstvakantie terugvinden op de kerstmarkt van Kortrijk! Meer info binnenkort.


Hierbij nog een overzicht:


97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page