top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

De maand juli bij de Blauwe Uilen!

07/07/2021

Geschreven door Gaël Agneray


De maand juni zit erop, de pré-voorbereiding dus ook. De spelers van de A-kern rusten volop nu na hun 3 weken voorbereiding met wedstrijden tegen Molenbaix en Royal Excel Mouscron. Intussen blikken we vooruit op de maand juli met de wedstrijden maar ook alle evenementen die te beleven vallen in ons Garenwinderstadion!


Starten doen we met de jeugd want, Toptrainer Pieter-Jan Sabbe komt langs met zijn team van trainers startend op maandag 19 juli. De ex-keepertrainer van o.a. Antwerp, Cercle Brugge en KSC Lokeren komt samen met zijn team van trainers jullie kind een week geven zoals een echte profvoetballer. Inschrijven kan uiteraard nog via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/1ioxXmyMyHnoNogOxJ5knDNGfHOiwK55YRFDIlzwKn-0/viewform?edit_requested=true. De stage is bedoeld voor kinderen van 5 tot en met 16 jaar. Ze krijgen ook iedere middag een gezonde maaltijd net zoals de profs en uiteraard op de laatste dag, vrijdag 23 juli houden we een ceremonie en diploma afhaling. Geweldig toch?

Vervolgens zullen onze spelers van de bovenbouw ook opnieuw starten met trainen op donderdag 15 juli. De eerste confrontatie staat gepland op zondagochtend 18 juli om 10u30 tegen Rekkem Sport. Een niet te missen terugzien van enkele spelers die voor de groen-witten hebben gespeeld. We vieren dit met een aperitief en een heerlijke maaltijd geserveerd door Heat uit Lauwe. Zij zullen de one and only Manhattan burgers brengen met wedges. Inschrijven kan via mail op kfcaalbekesport@gmail.com of via telefoon 0472312589 (Gaël Agneray). Een menu met drankje naar keuze kost €19,50!


Na deze inloopperiode zal er getraind worden op dinsdag en donderdag en kunnen we nog een aantal wedstrijden noteren in juli. Tegen VK Dadizele B thuis om 19u00, dit op woensdag 21 juli wanneer iedereen in verlof is. De volgende wedstrijd is dan op zaterdag 24 juli tegen KZ Dentergem voor de Beker van West-Vlaanderen, aftrap om 18u30. De laatste wedstrijd in juli is thuis tegen 2de provincialer RFC Luigne, dit op dinsdag 29 juli om 19u00!


Het volledig schema:

126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page