top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Een centrale verdediger als 3de versterking & Keepertrainer Alexander Delaere verlengt!

2-02-2024

Geschreven door Gael Agneray


Na het aankondigen van twee versterkingen op het middenveld is het moment aangebroken om een eerste versterking in ons hart van de verdediging mee te delen. Daarna volgen er ook nog uiteraard offensievere transfers in de loop van de komende weken.De eerste defensieve transfer luidt naar de naam Lander Wyseur, 20 jaar jong en momenteel actief bij 2de provincialer KRC Bissegem. Lander is linksvoetig en afkomstig uit Lauwe. Daar begon hij ook aan zijn tot nu toe jonge carrière tot aan zijn 9 jaar. Hij zou zijn jeugd afwerken bij SV Wevelgem City tot 2016 en nadien het grootste deel bij KWSC Lauwe spelen waar hij met de beloften kampioen speelde 2 seizoenen geleden.


Vorig jaar besliste Lander om een stap te zetten richting 2de provinciale bij KRC Bissegem waar hij meetraint met het eerste elftal en zijn wedstrijden als kapitein afwerkt bij de 4de provincialer die momenteel 4de staat in het klassement.


We willen Lander alvast welkom heten bij onze Blauwe Uilen waar alle kansen voor het grijpen zijn!Daarnaast zijn we ook bijzonder tevreden met het verlengen van onze keepertrainer Alexander Delaere. Hij is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen in die rol en koppelt er dus een derde aan. Alexander maakt deel uit van de Blauwe Ulen familie, zelf vele seizoenen in het doel gestaan. Ook een van de spelers geweest die de historische promotie afdwong richting 3de provinciale. & nu hopelijk ook deel van de staff die onze club naar 2de provinciale brengt!Ten slotte kondigen we ook het verlengen aan van Clement Riveret bij onze 4de provincialer. Clement kwam vorig seizoen over van Jong Helkijn en is een rechtsachter. Ook bij onze opleidingsploeg zullen we binnenkort een 3-tal versterkingen aankondigen en nog verlengingen van de eigen kern uiteraard!386 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page