top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Een laatste versterking!

25/05/2021

Geschreven door Gael Agneray


We kunnen vandaag met trots een laatste onverwachte nieuwe versterking aankondigen. Enkele spelers zijn ook afgehaakt wegens andere tijdsbestedingen waardoor we wat ruimte hadden om een ervaren speler erbij te halen.


Onze keuze is gevallen op de 37-jarige Cedric Cappelaere, ver van onbekend in de provinciale reeksen. Cedric is een ervaren centrale verdediger die ook op de 6 uitgespeeld kan worden. Bij Aalbeke zochten we vooral een geboren leider om deze groep naar successen mee te nemen en uiteraard heeft Cedric een mooi palmares bij elkaar gevoetbald door de jaren heen.

Cedric in zijn periode bij KSV De Ruiter


Cedric begon als jonge snaak bij Royal Excelsior Mouscron bij de jeugd, daar doorliep hij alle jeugdklassen tot FC Gullegem aan de deur kwam kloppen, dit was meteen ook voor Cedric proeven van de 1ste ploeg. Vervolgens bleef de Rekkemnaar in Vlaanderen voetballen met ploegen als WS Lauwe, KRC Bissegem, SV Rumbeke en uiteraard ook bij De Ruiter, VK Dadizele en ten slotte bij RDS Dottignies Sport. Cedric kende veel successen in de grote periode van De Ruiter die we dit seizoen ook weer tegenkomen in onze competitie.


Bij de Blauwe Uilen zal Cedric het rugnummer 38 dragen die hij overneemt van Gaetan Deneve die vorig seizoen al vertrok bij KSV Moorsele.

Cedric in Dadizele tenue


Wie meer informatie wenst te hebben over onze ploeg nodigen wij alvast uit op zondag 13 juni vanaf 10u in ons Garenwinderstadion, vooraleer we het glas heffen op een nieuw volwaardig seizoen zal ons bestuur een korte presentatie geven over de ambities, visie en missie van de club alsook de voorstelling van onze nieuwe staf en spelerskern!
926 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page