top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Een spits als 5de versterking!

24-01-2023

Geschreven door Gael Agneray


Na 4 versterkingen en 13 blijvers is het de beurt aan onze 5de transfer naar volgend seizoen toe. Onze ogen zijn gevallen op de 30-jarige spits Jelle Vangheluwe momenteel aan de slag bij 2de provincialer KRC Bissegem momenteel op 7de plaats!


Waregemse jeugdopleiding & de eerste stappen bij de 1ste ploeg

Jelle begon op 5-jarige leeftijd bij Deerlijk Sport en trok nadien naar Zulte-Waregem tot in 2008 hij 14 werd en bij de buren van KRC Waregem ging voetballen. Al snel door zijn grote gestalte werd hij tot spits afgevuurd en vertrok hij op 17-jarige leeftijd naar het toenmalige KFC Izegem in 3de klasse. Hij zou er uiteindelijk een nieuwe transfer Aurelien Verzele kruisen die vaste waarde was bij Izegem.


Jelle begon bij de beloften en kon stelselmatig proeven van de eerste ploeg. Hij zou er blijven tot de zomer van 2014 om nadien een jaartje bij Koksijde te spelen doordat hij in Brugge studeerde.

Nadien volgde KSCT Menen in het toenmalige 4de klasse voor 2 seizoenen, 3 seizoenen Heestert tussen de beloften en eerste ploeg telkens en een seizoen bij 3de provincialer KDNS Heule (16 goals in 22 wedstrijden).


Een seizoen bij Bissegem en een seizoen bij KDNS Heule

Jelle koos afgelopen seizoen voor de promovendus KRC Bissegem die in goeie doen is dit seizoen. Op 4 punten van de top 3 doen de mannen van Claude Deweirdt het niet verkeerd een reeks hoger. Het won ook 2x vorig seizoen van onze Blauwe Uilen. Jelle zelf kon tot nu toe twee maal scoren en was goed voor een 6-tal basisplaatsen bij de Blauw witten.


Het seizoen daarvoor 2021-2022 koos Jelle voor de Noordstar Heule. In een andere sfeer weliswaar want Heule vocht voor degradatie en kon zich handhaven via de Play downs. Helaas werd Jelle aan de kant geschoven na zijn keuze voor Bissegem. Na de beslissing werd hij niet meer geselecteerd. Toch was hij goed voor 16 doelpunten in dat seizoen!


Welkom bij de Blauwe Uilen Jelle!


476 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page