top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Eerste inkomende transfer is binnen!

04-01-2022

Geschreven door Gaël Agneray


Onze eerste transfer is een feit! Na het aangekondigde afscheid van onze huidige #1 Alexander Delaere waren we genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe doelman. Na verschillende gesprekken & pistes is onze keuze gevallen bij Thijs Debuyck (24) afkomstig uit Kortrijk en spelend voor 2de provincialer SK Geluwe.

Thijs Debuyck geboren op 2 september 1997 in Kortrijk start zijn prille carrière bij de buren van KRC Bissegem in het seizoen 2004-2005, hij zou er 2 seizoenen blijven tot hij opgemerkt wordt door de scouts van de andere buren, KV Kortrijk. Hij maakt de overstap op 9-jarige leeftijd en zou bij de "Veekaa" blijven tot en met 2013. Op 16-jarige leeftijd waagt Thijs zich aan een eerste uitdaging bij FC Gullegem en nadien bij OMS Ingelmunster tot de fusie in 2017.


Zijn eerste ervaring bij de A-kern ervaart Thijs bij Eendracht Wervik waar hij ook enkele wedstrijden speelt in het seizoen 2019-2020 in het eerste elftal. Vervolgens is er interesse van 2de provincialer SK Geluwe en zou hij er dus 2 seizoenen blijven vooraleer bij ons te komen.


Thijs is een jonge doelman met enkele seizoenen ervaring. Hij heeft présence en toont veel ambitie want perfect bij ons aanleunt zegt General Manager Gaël Agneray. Vervolgens zijn we bezig met een aantal spelers vast te leggen voor volgend seizoen. Al is het doel om er maximaal 4-5 versterkingen bij te halen, niet meer. Onze basis is goed voor 3de provinciale & we proberen voorzichtig uit te kijken naar 2de provinciale met de nodige versterkingen die binnenkort aangekondigd zullen worden.


430 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page