top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

GALAWEDSTRIJD ZATERDAG 3 JULI

04-06-2021

Geschreven door Gael Agneray


EINDELIJK is het zover, we kunnen uitkijken naar een nieuw seizoen. En dit doen we meteen met een knal, we ontvangen op zaterdag 3 juli 2021 niemand minder dan Royal Excel Mouscron voor een Galawedstrijd van formaat.


Voor deze wedstrijd ontvangen wij 400 supporters. Je kan een ticket enkel en alleen online aankopen, wees dus snel en surf naar https://kfcashop.ccvshop.be/ en verover jouw tickets voor deze wedstrijd die doorgaat in ons eigen vernieuwd Garenwinderstadion! De deuren openen om 13u en de aftrap is voorzien om 15u maar er is meer…


Niemand minder dan Kedist Deltour, Miss België 2021 geeft de aftrap en verzorgt ook de presentatie naar aanloop van deze wedstrijd samen met onze nieuwe communicatie man voor de jeugd, Steven Verhamme. Daarnaast zal DJ Fakke de nodige beats brengen en komt onze ambassadeur Charmezanger Jens ons in de leukste sferen brengen voor en na de wedstrijd. En als dit nog niet genoeg is dan voorzien wij de fans van een Groot scherm om de EK Kwartfinale te tonen om 18u.Geweldig toch? En heb je honger dan kan je een aangepast menu eten bij onze sponsor Frietboutique! Vergeet niet te reserveren via het nummer 056 42 28 56.

Wij kijken ernaar uit, jullie toch ook?!269 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page