top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Geert Vandevyvere nieuwe TVJO van Aalbeke Sport

9-08-2023 Geschreven door Gael Agneray Na het afhaken van Anthony Byttebier voor een nieuw seizoen bij onze Jonge Uilen zijn we met het bestuur van Aalbeke Sport op zoek gegaan naar een nieuwe jeugdcoördinator/TVJO. Een zoektocht die ons verschillende kandidaten opleverde. We kunnen hoe dan ook iedereen bedanken in dit proces en zijn enorm enthousiast om Kortrijkzaan Geert Vandevyvere voor te stellen.

Geert (62 Jaar), rasechte Kortrijkzaan heeft tonnen ervaring als het op voetbalgebied aankomt. Na zijn 10de seizoen bij reeks genoot KSV Kortrijk was het tijd om het trainersvak vaarwel te zeggen. Toch knaagde het nog om bij een club aan het werk te zijn en konden we Geert overtuigen om zijn capaciteiten over te brengen in een andere rol. Deze is weggelegd voor onze jeugdwerking die sinds 2018 onophoudelijk progressie heeft gemaakt. Toch is er nog veel werk aan de winkel en met Geert, ons bestuur & alle trainers hebben we verschillende doelen.

Deze doelen definiëren een duidelijke visie en de missie zal een van de taken worden voor onze nieuwe TVJO. Daarnaast het verlengstuk zijn voor onze leden en trainers binnen de jeugd.

Geert begon zowat 35 jaar geleden aan het trainersvak na een vroegtijdig afscheid als speler door een aanhoudende knieblessure. Het avontuur start in SV Waregem als trainer van de nationale duiveltjes 3 seizoenen lang. Daarna volgen 7 jaren bij RC Harelbeke bij de nationale duiveltjes en gewestelijke miniemen. Vervolgens komt Geert steeds dichter en dichter bij huis met 1 jaartje KOG Stasegem & maar liefst 10 jaar bij 1ste klasser KV Kortrijk. Hij zou trainer worden van de miniemen, U10,12,14 & U19 bij de “Veekaa”. Het jaar daarop kiest Geert voor een uitdaging bij OMS Ingelmunster 2 jaren en dan een 1ste ervaring bij KSV Kortrijk bij de U17. Na maar liefst 24 jaren ervaring bij de jeugd komt de 1ste ervaring bij OMS Ingelmunster met een ad-interim voor 7 wedstrijden waarin OMS kampioen speelt in 1ste provinciale. Daarna volgde Oostrozebeke voor 6 maanden en 10 jaar bij KSV Kortrijk met een promotie van 4de provinciale naar 3de en een eindronde op zak. Els Maertens, Jeugdvoorzitster & GC van Aalbeke Sport zegt: “Geert straalt voetbal uit, Geert is voetbal. Van de jeugd tot de hogere reeksen kent iedereen hem bij SV Kortrijk. Daarom zijn we zeer verheugd dat hij ons vandaag komt vervoegen als TJVO bij Aalbeke Sport. Seizoen na seizoen proberen we onze club hoger te tillen en met Geert zijn we ervan overtuigd dat er nu ook in onze jeugd rangen meer structuur zal komen en dat discipline met zachte hand zal aangeleerd worden.

Want wie Geert kent weet dat hij streng kan zijn maar rechtvaardig. We kijken vooruit, gaan er volledig voor en de sportieve toekomst bij onze jeugd ziet er, niettegenstaande onze clubkleuren blauw en wit, een stuk rooskleuriger uit..

Dus Geert, welkom bij onze familie, welkom bij Aalbeke Sport. ” Als je het ons zegt een best indrukwekkende CV en we zijn ervan overtuigd de juiste keuze gemaakt te hebben met Geert. We zullen Geert ook de ruimte geven om het diploma TVJO te behalen in het najaar en hem ondersteunen op ieder mogelijke wijze. Zegt Gael Agneray

Welkom bij de Blauwe Uilen Geert!

457 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page