• Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Gelijkspel & overwinning vorige week, 3 wedstrijden deze week!

25-08-2020

Geschreven door Gaël Agneray

2 weken geleden werd bekend gemaakt dat we opnieuw wedstrijden mogen spelen & de competitie dus start voor Aalbeke op het veld van Heule op zondag 13 september. Hierdoor kunnen de manschappen van Piet Timmerman doelgericht werken naar de start.

De eerste wedstrijd van de nieuwe voorbereiding werd gespeeld in het Forestierstadion in Harelbeke. Daar wonnen onze Blauwe Uilen de partij met 3-2 tegen de beloften van de 2de amateur ploeg. Doelpunten werden gescoord door Christopher Vinquier in de eerste helft op een geloste bal van de keeper. In de 2de helft nam Sabri Bensalem de bal lekker op de slof en scoorde vanop een 20-tal meter. Ten slotte bracht Gaël Agneray Aalbeke op voorsprong dankzij een doelpunt van dichtbij.

Op zaterdag ging de A-kern op teambuilding. Begonnen deden ze met een ontbijt bij de club om daarna te gaan padellen en petanquen aan de Watertoren in Menen. Daarna was een lunch voorzien in 't Leeuwke en werden dan een aantal sponsors bezocht met de fiets. Met een BBQ voor familie en vrienden werd de dag mooi afgerond.

Zondagochtend was er dan weer een oefenwedstrijd op de planning. In het Vaubanstadion nam Aalbeke het op tegen de beloften van KSCT Menen. De Blauwe Uilen kwamen ook op voorsprong dankzij Jendoubi op aangeven van Bulcaen. De voorsprong werd uiteindelijk nog voor de rust weggegeven via een schot uit de 2de lijn en op corner. In de 2de helft kwam Aalbeke terug op gelijke hoogte via een knappe actie van Carlier. 2-2 werd het eindresultaat al bij al een goed resultaat na een stevige teambuilding de dag ervoor.

Deze week gaan onze blauwhemden op bezoek op donderdag bij Sparta Dikkebus & KOG Stasegem. Zaterdagavond staat er dan een mooie opdracht op het programma. We gaan op bezoek bij RDS Dottignies, 2de provincialer met veel ambities komend seizoen. Aftrap is telkens voorzien om 19u15!