top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Geslaagde Paasstage & een blik vooruit naar de zomer!

19-04-2021

Geschreven door Gaël Agneray


3 dagen na de Paasstage blikken wij terug op een zeer geslaagde editie met 30 kids die een week lang het beste van zichzelf gaven aan trainers Matthias, Gregory & Anthony. Niet evident in deze tijden maar toch verliep alles "Coronaproof". Wie de foto's wilt bezichtigen, deze staan allemaal op onze Facebook pagina. En uiteraard een hart onder de riem voor onze César die op woensdag een dubbele beenbreuk opliep. César is intussen alweer thuis en rust nu uit om zo spoedig mogelijk te herstellen!


Intussen loopt het seizoen op z'n einde, de jeugdspelers krijgen de kans om nog te trainen tot eind mei vooraleer ze de examens ingaan. Daarna volgt een pauze maar niet voor lang want er kan inmiddels ingeschreven worden voor de Zomer/Profstage gegeven door Pieter-Jan Sabbe en zijn team professionele trainers. Inschrijven voor de stage kan via deze link.

De stage start op maandag 19 juli en op 23 juli wordt deze beëindigd met een knaloptreden voor de ouders en diploma uitreiking. Kinderen krijgen ook s middags een sportieve en gezonde lunch net zoals de profspelers!


Voor de 1ste ploeg en reserven is het helaas nog een ander verhaal. We hopen per 10 spelers te kunnen trainen vanaf 6 mei om toch stilaan weer dat balgevoel terug te krijgen na wellicht 8 maanden inactiviteit.


Een nieuw seizoen komt eraan en noteer alvast zondag 13 juni in jullie agenda want dan houden we onze spelers/persvoorstelling in de kantine of liever buiten op het veld van Aalbeke Sport in ons Garenwinderstadion. Iedereen is normaal gezien welkom spelers, ouders, supporters, vriendinnen & sponsors. We heffen er hopelijk het glas op een nieuw seizoen die we niet zonder ambities aanvatten met 8 nieuwe versterkingen voor de 1ste ploeg!


Trainen zullen onze heren doen in 2 fasen, er is een Pré voorbereiding die start op 15 juni om de wedstrijd onder voorbehoud tegen KV Kortrijk te spelen in het weekend van 26&27 juni. Vervolgens gaan de spelers even in verlof en hervatten de training officieel op 13 juli. De eerste wedstrijd is intussen al een klassieker tegen Rekkem Sport op 18 juli met de mogelijkheid om deel te nemen aan de Footlunch onder hopelijk een zonovergoten Garenwinderstadion. De beker van West-Vlaanderen of beter Indirium Cup start op 24 juli, de tegenstanders in de beker zijn nog ongekend. Die delen we dus later mee.


Ook de reserven nemen deel aan een beker namelijk de MLS Cup, Die openen ze thuis op woensdag 4 augustus tegen St. Eloois-Winkel Sport. Noteer ook zeker 17 augustus in jullie agenda, dan komt KWSC Lauwe op bezoek.


Ten slotte delen we aan de sponsors mee dat op 26 augustus de officiële ploegfoto wordt genomen, zoals vorig jaar mogen alle sponsors mee op de foto afzonderlijk als mooie herinnering van hun engagement. Op 27 & 28 augustus hebben we opnieuw onze BBQ Happening met Gala-wedstrijden zowel voor de jeugd als reserven en 1ste ploeg. De tegenstanders zijn respectievelijk KOG Stasegem op zaterdag en KSV Moorsele op zondag. Tickets voor de BBQ zullen vanaf 15 juli online te koop zijn op onze webshop!Overal een als voor welgekende redenen maar onze staf, medewerkers & bestuur hebben in ieder geval alle voorbereidingen getroffen om ons "Pre-season" zo geslaagd mogelijk te maken!95 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page