top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Hicham Zahid vervoegt Sportief bestuur van Aalbeke Sport

16-06-2023

Geschreven door Gael Agneray


Vanaf vandaag hebben we het genoegen om Hicham Zahid te benoemen tot mede sportief verantwoordelijke bij de Blauwe Uilen. Hij zal samen met de trainers, Gael Agneray, Ignace Delbeke, Steve Dewitte & Alexander Delaere de richting bepalen op sportief vlak van declub vooral gericht op bovenbouw vanaf de U15 tot en met het eerste elftal.

Hicham, 42 jaar woont sinds vorig jaar in Kortrijk. Hij heeft zelf het spelletje leren kennen bij US Tournai en nadien Racing de Tournai om uiteindelijk in het provinciaal voetbal te spelen bij Havinnes, Anvaing, Estaimpuis & Molenbaix.


10 jaar geleden kwam ex-professional en goede vriend Steve Dugardein hem halen om de U21 te begeleiden en nadien verantwoordelijk te worden op sportief vlak vanaf de U15 tot en met het eerste elftal met als kers op de taart de bekroning afgelopen seizoen met de titel in 2de provinciale. Na een decennia verlaat Hicham dus Dottenijs en neemt hij samen met de club de challenge in Aalbeke om de club naar hogere regionen te leiden zowel op vlak van jeugd als A & B-kern tot de reserven.


Gael Agneray, General Manager zegt: "Ik ken Hicham destijds van bij mijn periode bij Royal Excel Mouscron waar Hicham partner was bij de club via het radiostation NRJ & Nostalgie en nadien bij Erima als account manager van de club. Deze samenwerkingen zijn bijzonder goed verlopen en we zijn steeds elkaar blijven volgen ook dus in het provinciaal voetbal. Het is ook voor ons een groot genoegen om iemand met die ervaring erbij te hebben."Welkom Hicham, Bienvenue Hicham!


515 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page