top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Inkomende Transfer!

Bijgewerkt op: 28 apr. 2023

27-04-2023

Geschreven door Gael Agneray


Aalbeke Sport heeft alsnog een transfer gerealiseerd met oog op het volgende seizoen. De keuze is gevallen op de 21-jarige Matthieu Demeyere komende van 1ste provincialer Deerlijk Sport.


De in geboren 2002, Demeyere genoot van zijn jeugdopleiding bij KRC Harelbeke tot zijn 18 jaar waar hij daarna zijn intrede nam bij de A-kern. Hij speelde vooral bij de nationale beloften maar kon ook op 3 wedstrijden genieten van 3de amateur. Daarna maakte Matthieu de keuze om voor Deerlijk te spelen om zo meer minuten te maken. Een geslaagde operatie ook met 16 wedstrijden bij de 1ste provincialer die de boeken toe doet op het einde van dit seizoen.

"Matthieu is een linksvoetige centrale verdediger die ook uitgespeeld kan worden op linksachter. Hij sterk in het duel en ook snel mede door zijn jonge leeftijd. We zijn erop gesprongen toen duidelijk werd dat Deerlijk geen toekomst meer kon bieden voor bepaalde spelers. Wij willen omhoog met de club en ook kansen bieden aan jonge spelers zoals Matthieu." zegt Gael Agneray, algemeen manager van de club.


Naast het aantrekken van Matthieu zoekt de club nog een spits. Kandidaten kunnen zich wenden bij Gael Agneray via het nummer 0472/312589594 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page