top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Jeroen Vlieghe als tweede versterking voor de Blauwe Uilen!

1-02-2024

Geschreven door Gael Agneray


Na het aankondigen van onze eerste versterking gisteren gaan we door op ons elan. Na de komst van Noah Donse is het de beurt aan Jeroen Vlieghe (28) die ook overkomt van eerste provincialer KSK Oostnieuwkerke. Jeroen is een linksvoetige polyvalente middenvelder die ook op linksachter uit de voeten kan. Welkom Jeroen!Jeroen begon in zijn jeugd bij reeksgenoot Hulste Sportief voor hij opgemerkt werd door de scoutingscel van Club Brugge al op jonge leeftijd. Hij zou bij Blauw-Zwart blijven gedurende 3 seizoenen en nadien alle jeugdreeksen doorlopen bij KV Kortrijk.Bij de Veekaa kon Jeroen niet doorbreken en koos hij voor een avontuur in de amateurafdelingen samen met KRC Harelbeke. Daar kende hij zijn echte doorbraak op het middenveld en ook op linksachter. Hij viert ook de promotie met Harelbeke naar 2de amateur als een eerste prijs.


Na 6 seizoenen bij "de Ratjes" krijgt Jeroen een aanbod bij KE Wervik waar hij in eerste provinciale ook meteen kampioen speelt bij de Tabaksploeg. Na een vreselijke blessure en de Corona pandemie kan Jeroen zich vorig seizoen terug in de kijker spelen na een lange revalidatie. Hij kiest voor 1ste provincialer KSK Oostnieuwkerke om zich te herlanceren, echter staan de blauw-witten momenteel op een 14de plaats in 1ste provinciale. Nu wil Jeroen zich dus engageren bij de Blauwe Uilen. Hij kan zowat overal uit de voeten op het middenveld en dus ook op de 5."Als club zijn we zeer tevreden om iemand zoals Jeroen aan te trekken binnen ons project", zegt Gael Agneray, Algemeen manager van KFCA. "Met de ervaring die Jeroen beschikt willen we opnieuw een stap zetten en hopelijke competitief zijn een reeks hoger volgend seizoen. "


De club heet alvast Jeroen veel succes met de operatie redding bij Oostnieuwkerke en uiteraard welkom voor volgend seizoen!


287 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page