top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Jeugdproduct Leon Verbeke tekent bij de bovenbouw van Aalbeke!

10-5-2022

Geschreven door Gael Agneray


Leon (16) krijgt zijn kans bij de bovenbouw volgend seizoen. De jonge Aalbekenaar begon op 7-jarige leeftijd bij de club en mocht na 2 seizoenen al snel hogerop. Hij startte met keeper bij RC Harelbeke waar hij enkele seizoenen verbleef om dan naar 2de amateurploeg FC Gullegem te trekken. Sinds dit seizoen kwam Leon terug naar het nest en kon hij met de U17 een mooie 2de plaats afdwingen, iets dat onze trainersstaf niet onopgemerkt is gebleven alsook de coach van de U17 Gregory Byttebier zelf. De coach is nu bezig aan zijn 3de seizoen zelf en zal ook volgend jaar de lijnen uitzetten bij de U17 van Aalbeke Sport.

Gael Agneray, General Manager van KFCA zegt: "Eindelijk hebben we een eigen jeugdspeler die hier gestart is die aansluit bij de bovenbouw. Terug in 2018 was ons doel eigen jeugd te laten doorvloeien naar onze A & B-kern. Dit was tot op heden niet gelukt en heeft veel energie gekost voor vooral onze TVJO Anthony Byttebier die voortreffelijk werk heeft geleverd tot nu toe. Daarnaast is het de bedoeling om uit die U17 volgend jaar om zeker 2 spelers de kans te geven om de stap te zetten. We beseffen dat we nog een lange weg te gaan hebben wat betreft de jeugdopleiding, maar als je ziet hoe talrijk we zijn bij de allerkleinsten dan hebben we een goed gevoel voor de toekomst."


Keepertrainer Alexander Delaere die bezig is aan zijn laatste wedstrijd(en) bij Aalbeke Sport zal dus voor volgend seizoen kunnen rekenen op Thijs Debuyck die van SK Geluwe (2de prov) overkomt, daarnaast blijft kampioenenkeeper bij de reserven Jens Vanlede en voegen we dus Leon Verbeke. "De bedoeling is om nog een jonge keeper bij te halen zodat Leon zich verder kan ontwikkelen en wedstrijden spelen bij de U17" besluit T1 Rodrigue Derycke.


Wie interesse toont kan contact opnemen met Gael Agneray (0472/312589) of via mail naar kfcaalbekesport@gmail.com


395 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page