top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Kern compleet na bijtekenen van 3 spelers!

11/04/2024

Geschreven door Gaël Agneray


Na onze historische titel van afgelopen weekend blijven we strooien met goed nieuws. Onze kern voor volgend seizoen ligt nu ook vast na het bijtekenen van 3 spelers die nog geen beslissing hadden genomen met hun toekomst. Misschien las je het al in het Nieuwsblad of eender andere krant maar nu komt de bevestiging ook vanuit onze club. Topschutter Mathias Deveugele, dit seizoen momenteel goed voor 24 doelpunten tekent een verlengd verblijf in onze 056 Arena. Dit met wellicht dus een laatste seizoen in de carrière van onze spits.



Het verhaal geldt ook voor Jan De Winter (33) die er nog een seizoen bij doet. De middenvelder scoorde nog afgelopen weekend op vrije trap het doelpunt die ervoor zorgde dat we met dat punt kampioen werden. Zijn broer Pieter tekende onlangs ook voor onze Blauwe Uilen volgend seizoen. Zo worden ze voor het eerst verenigd in een eerste ploeg wat de familie De Winter uiteraard ook gelukkig maakt.



Wie als laatste bijgetekend heeft is Lomme Beyls die dit seizoen fysiek een ongelukkig seizoen meemaakt. Bij zijn eerste basisplaats in zijn dorp Geluwe moest de verdediger geblesseerd het veld verlaten voor lange tijd.



Nu is Lomme 2 weken terug op training en is het vooral bouwen naar de voorbereiding van volgend seizoen toe. Lomme telt dit seizoen 9 selecties waarvan 4 basisplaatsen en 5 invalbeurten. Op naar een volgend en vooral beter seizoen met de Blauwe Uilen!



Als laatste bericht willen wij jullie ook warm maken voor onze Gala in Liams op vrijdag 3 mei. Gala van de Blauwe Hiboux betekent erkenning voor onze speler van het jaar alsook doelpunten en verdienstelijke speler van het jaar. Een blauwe loper zal voor jullie uitgevouwd worden met een 3-gangen menu vanaf 19u30. Alle dranken zijn inbegrepen* tot en met 23u en nadien vieren we uiteraard feest tot in de vroege uurtjes. Inschrijven kan heel eenvoudig via deze link: https://forms.gle/wZ8XDCaRoyJooBxWA of via telefoon op het nummer 0472/312589. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij!


254 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page