top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Lowie Devriendt vervoegt KFCA Bestuur als financieel verantwoordelijke!

6-06-2024

Geschreven door Gaël


Onder het motto hoe meer zielen hoe meer vreugde zijn we bijzonder opgetogen om een nieuw bestuurslid aan te kondigen in onze club. Geen onbekende want Lowie Devriendt (30) was 2 seizoenen speler van onze Blauwe Uilen in het seizoen 2020-2021 & 2021-2022! Welkom Lowie!

Lowie heeft een verleden als speler bij de jeugd bij KVK Westhoek vooraleer hij onder Piet Timmerman mocht debuteren in de eerste ploeg van SC Zonnebeke in 1ste provinciale. Na een aantal omzwervingen kwam Lowie onder Timmerman bij Aalbeke Sport voor een eerste passage als speler. Nadien trok Lowie richting Wevelgem om met het B-elftal te spelen. Helaas bleef hij kampen met een aanhoudende knieblessure die niet zonder operatie kon vermeden worden. Hierdoor moet Lowie dus vroegtijdig een streep trekken door zijn actieve voetbalcarrière.De Wevelgemnaar bleef echter niet bij de pakken zitten en kwam zo in contact met algemeen manager Gaël Agneray. Hij zegt "Dit is precies wat de club nodig heeft, nieuw jong bloed die ons mee kan helpen deze club naar een hoger niveau te tillen, niet enkel en alleen op het veld maar ook ernaast. Mensen zoals Lowie zijn van goud waarde en dat we van dit mogen meegenieten is een absolute bonus."


Lowie is in zijn professioneel leven CFO bij de firma VDZ gelegen in Lendelede. Hij heeft ook een verleden bij Belfius als financieel adviseur en heeft daarnaast meer dan 10 jaar ervaring in de Horeca bij onderandere sponsor 't Leeuwke & Bar Lionel in Wevelgem.


In ons organigram komt Lowie als financieel verantwoordelijke te staan met ondersteuning van ondervoorzitter Ignace Delbeke & in samenwerking met Steve Dewitte wat spelers/staff vergoedingen betreffen en ter ondersteuning van onze jeugdvoorzitster, gerechtelijke correspondente en verantwoordelijke voor onze kantine Els Maertens voor alle bestellingen en facturen.


Welkom terug bij de Blauwe Uilen Lowie!


141 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page