top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Martin Huys als 6de versterking!

23-4-2022

Geschreven door Gael Agneray


De reguliere competitie loopt stillaan op zijn einde en daarmee zijn ook de meeste spelers al zeker van hun ploeg voor volgend seizoen. Met oog naar volgend seizoen in 2de of 3de provinciale wil Aalbeke Sport competitief zijn in beide competities waardoor we nog een tweetal versterkingen zullen doen bevestigd T1 Rodrigue Derycke. Daarnaast is het de bedoeling om effectief versterkingen erbij te hebben. Met dit punt halen we dus Martin Huys (20) uit Doornik.

Martin begon bij de U6 van Royal Excel Mouscron en bleef er uiteindelijk tot de U19. Na zijn volledige jeugd gedaan te hebben bij de Belgische elite koos gij voor de logische overstap naar RDS Dottignies Sport. Dit zal uiteindelijk een seizoen duren. Dit seizoen is hij aan de slag in 2de provinciale Henegouwen bij Doornik. Martin is een rechtsvoetige defensieve middenvelder met goede voeten en een uitstekende mentaliteit.


Voor komend seizoen zal er nog een versterking bij komen en een keeper om zo ons huiswerk af te hebben voor het seizoen 2022-2023 die bepaald zal worden in de komende weken in welke reeks we terechtkomen besluit Gael Agneray.


331 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page