top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Niet 2 maar 3 versterkingen uit Kuurne voor onze 4de prov!

16-12-2022

Geschreven door Gael Agneray


Waar we goed begonnen zijn met het verlengen van onze spelers bij ons eerste elftal, beginnen we ook ons team te vormen voor onze gloednieuwe 4de provincialer volgend seizoen. Dit team die geleid zal worden door Jonas Houthaeve zal een mix worden van ervaren spelers uit de reeks, spelers uit onze reserven en eigen jeugd. Vandaag hebben we dan ook het genoegen om 3 versterkingen aan te kondigen, allemaal afkomstig uit Kuurne!

Beginnen doen we met Simon Hochepied links op de foto. Simon begon met voetballen bij de blauw/withemden van Kuurne om daarna ook een stuk van zijn jeugd bij KV Kortrijk te voetballen. Na zijn passage bij de Veekaa besloot Simon opnieuw naar Kuurne te trekken om in 2015 zijn eerste stappen te zetten bij de 1ste ploeg. Simon is een polyvalente middenvelder die zowel verdedigend als aanvallend uitgespeeld kan worden. Welkom Simme!

Aan de rechterkant kunnen we Preben Neirijnck herkennen of Prebs voor de vrienden. Voor Preben is het de allereerste keer dat hij Kuurne verlaat. Een echte clubman dus met het hart op de juiste plaats. Preben is zoals jullie kunnen herkennen aan het rugnummer een echte flankspeler met een gouden linkervoet. Als club kunnen we niet anders dan tevreden zijn om zo'n trouwe speler aan te trekken, welkom Prebs!

Ten slotte trekken we ook Sergej Toprek aan. Serre begon in het jaar 2000 aan zijn voetbalcarriere, ook bij FCE Kuurne. Daarna volgden er een aantal tussenstations bij de jeugd met name bij Ons Genot Stasegem, in 2008 bij KV Kortrijk voor 2 seizoenen en zijn laatste jeugdjaren vertoefde Serre bij Harelbeke om dan toch opnieuw bij Kuurne te belanden. In het seizoen 2014-2015 begon zijn carriere bij de 1ste ploeg van Kuurne tot en met vorig seizoen waar Serre alsook met Simon naar KRC Harelbeke B trok. Sergej kan zowel op beide flanken uit te voeten maar ook in de spits of tegenwoordig "in the pocket" zoals ze het noemen. Welkom Toprekk #17!


Zo zijn we begonnen aan onze transfers voor onze 4de provincialer. We kijken ook nog uit naar verdedigende versterkingen om ons te wapenen voor een eerste seizoen in een nieuwe reeks. Foto's zijn gemaakt door Olaf Verhaeghe en Rik Verschoot, waarvoor dank!


445 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page