top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Nieuwe trainer voor onze U15 & U17!

06-07-2023

Geschreven door Gael Agneray


Na een aantal weken van voorbereiding naar het volgende seizoen toe met vertrekkers en nieuwkomers hebben we het genoegen om 2 nieuwe trainers ook aan te kondigen voor komend seizoen. Voor de U15 trekken we Zineddine Elatlassi aan & voor bij de U17 Jonas Couckuyt een oude bekende! Maak kennis met Zineddine & Jonas!


Begin doen we met een oude bekende, Jonas Couckuyt begon zijn trainerscarrière namelijk hier bij ons in Aalbeke! Na enkele seizoenen FC Gullegem en heel wat bijgeleerd te hebben komt hij dus terug naar het nest. Deze keer om een geweldige groep te trainen, deze van onze U17. Ervaring dus zat want Jonas was bij Gullegem namelijk ook actief bij dezelfde leeftijdsgroep U17.


Jonas Couckuyt heeft ook een brief klaar voor de spelers en leden van de Blauwe Uilen familie:

En hierbij ook een greep van de artikelen bij de U11 & U13 tijdens zijn eerste passage bij Aalbeke Sport:

Kersvers is hij dan weer wel, Zineddine (24 jaar) en woonachtig in Moeskroen speelt uiteraard zelf nog voetbal en is actief op nationaal niveau. Hij maakte kennis met Aalbeke Sport gedurende zijn periode nu waarin hij actief is als Personal coach bij JO FST die deze zomer gebruik maakt van onze accommodatie om professionele spelers als David Henen, Faiz Selemani of nog Boussaid van FC Utrecht te trainen in onze 056 Arena.

Zineddine komt zelf uit de Guillou (JMG) -academie waar de jongens leren voetballen op blote voeten. Enkele succesverhalen ken je ongetwijfeld met Manuel Benson, Jason Denayer, Anass Zaroury en nog vele anderen. Zineddine is een technische speler die bezeten is van het spelletje en ook ervaring wil opdoen met een groep spelers. Hij krijgt dus onze U15 onder zijn vleugels waar ze ongetwijfeld heel veel zullen bijleren komend seizoen.


Starten doen beide ploegen op donderdag 10 augustus om 18u00 in onze 056 Arena. Trainingen gaan door iedere dinsdag en donderdag van 18u00 tot 19u15. Wie de ploeg graag wilt vervoegen kan meer informatie krijgen via kfcaalbekesport@gmail.com


Wie zich wilt komen inschrijven voor volgend seizoen kan dit aanstaande zaterdag 8 juli in de kantine van Aalbeke Sport tussen 9u en 12u30! We houden er trouwens ook nog onze laatste pasdag!
423 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page