top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Nieuwe Tribune stoelen met jouw naam of bedrijf op?

Bijgewerkt op: 22 feb. 2021

17-02-2021

Geschreven door Gaël Agneray


2021 is inmiddels gestart zoals 2020 geëindigd is. Geen voetbal voor onze A-kern en de jeugd mag nog enkel in beperkte mate trainen. Maar we laten het niet aan ons hart komen! Binnenkort zien jullie onze vernieuwde kleedkamer in de kleuren van onze club. Daarnaast willen we de club blijven optimaliseren. Onze stoelen in de tribune zijn verouderd, verkleurd en in sommige gevallen zelf verdwenen.

Het is nu 25 jaar geleden dat de V.A.R. ontstaan is. In 1996 kwamen 2 clubs samen om sterker te worden. Hier werd dus ook een tribune voor gebouwd. Meer over de VAR krijgen jullie binnenkort op verschillende kanalen! Maar onze intensie is dus die stoeltjes vervangen.


Hoe? Koop je zitje via deze link: https://forms.gle/TWvfirncvWvq7Uie6


Vriend van de Blauwe Uilen: Je koopt een abonnement voor het seizoen 2021-2022 voor het bedrag van €60 of €80 (incl. sjaal of Pet) en je krijgt op jouw stoeltje je naam bestickerd.

Hoe cool is dat?


Blue Legend: Je koopt een abonnement voor het leven. Dit kost je €150,00 en je krijgt er onze fansjaal gratis bij en je naam gegraveerd op een stoel naar keuze. P.S. De stoelen bevatten een rugleuning!


Heb je een bedrijf of ben je zelfstandig? Geen probleem! Je kan ook een volledige reeks kopen en genieten van 15 thuiswedstrijden per seizoen excl. Beker & vriendschappelijke wedstrijden. Je kan deze makkelijk laten inboeken onder publiciteit en de stoeltjes worden ook bestickerd.


*Je eigen stoeltje met sticker of gegraveerd bepaalt niet dat dit effectief telkens je stoeltje is op matchdagen. Ons project gaat door vanaf 80 verkochte stoeltjes!

Heb je interesse om onze club verder mee te helpen innoveren?

Geef ons seintje via 0472/312589 (Gaël Agneray) of mail ons naar kfcaalbekesport@gmail.com of koop rechtsreeks hier!


All part of the family toch?


Pictures by Bram Bataillie

307 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page