top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Nieuwe versterking voor onze Blauwe Uilen!

Bijgewerkt op: 11 okt. 2023

10-10-2023

Geschreven door Gael Agneray


KFC Aalbeke Sport heeft het genoegen om een nieuwe speler te introduceren binnen de A-kern van de club. Een vrije speler werd aangetrokken na het vaststellen van de vele blessures waarmee onze club te kampen heeft. Zo zal er dus ook meer concurrentie zijn in het aanvallend compartiment om onze doelen te behalen dit seizoen. We kondigen op deze manier de komst van de 31-jarige Simon Leroy die vorig seizoen nog bij Club Roeselare aan de slag was.


Simon begon met voetballen bij ES Wasquehal tot zijn 18de. Nadien trok de Fransman naar CS Avion actief in CFA (5de klasse). Op zijn twintigste belandt Simon in Belgie bij KSCT Menen toen nog actief in 4de klasse. Daarna volgden enkele seizoen Kortemark (1ste provinciale) & Club Roeselare dus actief in 2de provinciale.

Simon is een offensieve speler met een geweldige linkervoet. Hij brengt onze ploeg ervaring bij en ook hopelijk statistieken. Zo kan de staff opnieuw rekenen op een fitte speler meer en wat concurrentie op het offensief compartiment. Hij zal ook volgende week aansluiten op training tot hij speelgerechtigd is.


Gael Agneray, General Manager zegt: "We zijn verheugd om onze kern met een speler te kunnen uitbreiden alhoewel de competitie al begonnen is. We kampen met heel veel blessures en kunnen dit nu op offensief vlak hopelijk opvangen door een speler toe te voegen. Simon is fit maar moet natuurlijk nog ritme opdoen. We twijfelen niet aan zijn kwaliteiten, doorheen zijn carrière heeft hij het een en het ander ook al bewezen."


Welkom Simon, Bienvenue Simon!

425 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page