top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Oefenwedstrijden bekend tot start van de competitie!

14-08-2020

Geschreven door Gaël Agneray


Na opnieuw een afwezigheid van 2 weken kunnen onze Blauwe Uilen opnieuw wedstrijden spelen. Op eigen veld weliswaar niet, daar zijn we nog steeds druk bezig met het kuntsgrasveld aan te leggen. De competitiestart is bekend, wij gaan op zondag 13 september op bezoek bij de Groen witte buren van KdNS Heule. De eerste competitiewedstrijd thuis tegen De Ruiter is zo verplaatst naar het weekend van 11 november.


Onze eerste oefenwedstrijd na de "Corona" stop is komende dinsdag in het Forestiersstadion, daar nemen we het op tegen de beloften van KRC Harelbeke, aftrap om 19u30. Vervolgens gaan we dezelfde week op zondag op bezoek bij de beloften van KSCT Menen.


In de week van 26 augustus staan er 3 wedstrijden ingepland, we gaan met een ploeg naar Stasegem en met een andere naar Dikkebus op dinsdag 28/08. en op zaterdagavond 29 augustus spelen we tegen 2de provincialer RDS Dottignies uiteraard opnieuw op verplaatsing.


Tijdens de voorlaatste week zullen we ons meten met vaste waarden uit 2de provinciale, hiervoor gaan we op bezoek op 1 september bij Wevelgem, een van de kandidaten voor de titel in 2de, daarnaast spelen we tegen Zwevegem en ronden we onze voorbereiding af tegen VK Avelgem op zondag 6 september.


Een flinke kalender voor onze fanion, die zich nu in een aantal weken zal klaarstomen voor de competitiestart waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken!129 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page