top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Ontdek ons programma tot 1 juli!

30-05-2022

Geschreven door Gael Agneray


Enkele weken na onze opdoffer in ons eindronde duel tegen Sint-Eloois Winkel B moeten we de bladzijde omdraaien en meteen naar de toekomst kijken. Dat doen we met ons voor-voorbereidingsprogramma die loopt van 22 juni tot en met 1 juli. Wat we dan doen ontdekken jullie hier!

We openen het seizoen 2022-2023 met een kennismakingstraining vooraleer wij de ambities uitspreken op zondag 26 juni in ons stadion vanaf 10u00. Iedereen is welkom op dit evenement en we gaan over tot een agenda met tal van nieuwtjes en ook voor de jeugd is het een ideaal moment om je trainer te ontmoeten voor volgend seizoen en hier en daar kledij te passen. Voor meer informatie kan je terecht op het evenement via volgende link: https://www.facebook.com/events/327440659512381


Daarna gaan we twee vriendschappelijke wedstrijden afwerken respectievelijk tegen KSK Geluwe, een 2de provincialer op dinsdag 28/06 om 19u30 en afsluiten doen we tegen RFC Molenbaix, 1ste provincialer in Henegouwen op vrijdagavond 1/07, een ideale opener voor het weekend! Daarna nemen staf en spelers afscheid van elkaar tot donderdag 21/07 om dan officieel te hervatten. Uiteraard is er voor iedere speler afzonderlijk een programma die dient gevolgd te worden om in form te blijven!

De spelersvoorstelling zelf omvat een aantal onderwerpen. Het onthullen van onze nieuwe stadionnaam is meteen ook de opener op zondag 26 juni. Daarnaast werd er ook flink geschoven binnenskamers en zullen we het organigram van ons nieuw bestuur aan jullie voorstellen met tal van nieuwe en ook bekende gezichten. Vervolgens gaan we over naar onze jeugd met de voorstelling van trainers & teams om daarna ook te spreken over de toekomst van de club en onze ambities op lang termijn.


Ten slotte kan er ook gepast worden in de kantine wat de jeugd betreft. Wat de ouders, supporters, sponsors, leden betreft willen we het glas heffen op een nieuw seizoen samen met hapjes van onze trotse sponsor Heat!


Tot dan!


199 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page