top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Ook onze jeugdwerking staat niet stil!

10-01-2021

Geschreven door Gaël Agneray


Naast het verlengen van 15 kernspelers voor volgend seizoen kunnen we weer heugelijk nieuws brengen omtrent de jeugd!


TVJO Anthony Byttebier heeft zijn krabbel gezet op een verlengd verblijf aan de Garenwinder. Student Sportmanagement kan Anthony gebruik maken van Aalbeke Sport als praktische ervaring in het dagelijks leven. De 21-jarige Moeskroenenaar kan na een uitzonderlijk seizoen terugblikken op een succes. De U7 waren nog nooit zo massaal en volgend seizoen zullen we voor het eerst na enkele jaren opnieuw een U17 ploeg hebben.Ook bij de trainers hebben we goed nieuws. Philip Polfliet al een seizoen trouw aan de club zal ook volgend seizoen te zien zijn op onze velden. Hij deelt de verantwoordelijkheid samen met Dominique Daele om onze U10 fantastisch voetbal te laten brengen op ons nieuw kunstgrasveld. Daarnaast zal Arne Houtekier ook nog in Aalbeke te zien zijn. Hij kiest voor een avontuur met de U15!Dominique Daele tekent bij Aalbeke!

Voor onze U13 van Anthony Byttebier is er ook zeer goed nieuws, ze zullen binnenkort (hopelijk) spelen in hun nieuwe wedstrijduitrusting dankzij JDM Vloeren, gevestigd in Lauwe. Bij Jorge Deman kan je terecht voor vloeren, faiencen, terrassen & opritten.


Verder zoekt de club nog uiteraard spelertjes van het geboortejaar 2013,2014 & 2015. Ook voor de U17 zoeken we nog een volledige trainersstaf & spelers!


207 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page