top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Op een geslaagd BBQ Weekend!

30/08/2021

Geschreven door Gaël Agneray


100x Bedankt, hier beginnen we mee. Maar liefst 240 mensen kochten een ticket voor ons BBQ Weekend! Op zaterdag konden we genieten van wedstrijden van de jeugd tot de 1ste ploeg en op zondag hadden we nog eens de oud spelers over de vloer die 2-2 gelijk hebben gespeeld tegen Stad Kortrijk (en gewonnen met de penalty's ;-)). Dit leverde uiteraard een aantal mooie beelden op!

Op de foto's enkel blije gezichten uiteraard om te starten aan de rechterzijde met onze U7. De kleinsten onder ons hebben een oefenwedstrijd gespeeld tegen Zwevegem Sport. Na de wedstrijdjes was er ook de kans om te verbroederen en om samen eens op de foto te gaan. Fantastisch werk trouwens van de trainers Steve & Philippe!


Ook de troepen van Steve Herssens & Aurélien Ciraudo konden op het kiekje. Ze oefenden ieder apart tegen de U11 & U12 van KE Wervik. Bij de U12 konden ze al gretig gebruik maken van de nieuwe uitrusting gesponsord door Vloeren Deman!

Op zaterdagavond speelde onze fanion ook uiteraard. Er werd geoefend tegen de Provinciale beloften van Racing Lauwe. Het verschil was net iets te groot maar niettemin willen we Racing Lauwe bedanken voor hun komst. De einduitslag was 11-0 goed voor het vertrouwen van onze spitsen om zich te focussen naar aanstaande zaterdag in en tegen Royal Mandel United B!

Zondag was het feest, eerst met de komst van Stad Kortrijk om ons kunstgrasveld dan toch eindelijk in te wijden. Ze speelden tegen onze oud spelers. De Aalbeke Sport Legends! Jullie herkennen op de foto ongetwijfeld een aantal namen hierbij een overzicht:

Staand: Bruno Pattyn - Gwenn Dewulf - Kenneth Desmet - Dominique Vermeire - Angelo Room - Dieter Verschaeve - Jimmy Carvers - Serges Kabongo - Steve Devlaminck

Zittend: Mathieu Dozie - Karim Delahousse - Michael Verhaege - Mia Messely - Jaan Depraetere - Pieter Vanneste - Nicolas Rooze

En voor wie het zich afvroeg, ja er werd gewonnen! In de eerste helft scoorden Michael Verhaege & Kenneth Desmet. Zo werd comfortabel de rust in gegaan met een 2-0 voorsprong. Echter kwam Stad Kortrijk nog terug en werd de strijd afgehandeld via penalty's. De beslissende werd binnen getrapt door Serges Kabongo en zo vierden onze oud spelers nog eens feest in de kleedkamers van Aalbeke.


Smiddags werd ten slotte nog geoefend met onze beloften tegen de 1ste ploeg van Komen. Einduitslag was 1-6, zware cijfers wetende dat het 0-0 was aan de helft. Aalbeke kon nog reduceren tot 1-2 via Livio Adriani maar ging de laatste 20 minuten de boot in.


Focus voor onze beloften nu op de wedstrijd van vrijdag tegen thuis Anzegem om 19u30!


& voor wie ze nog niet eerder zag: de ploegfoto van dit seizoen 2021-22


237 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page