top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Rodrigue Derycke & Wim Acke verlengen!

07/12/2021

Geschreven door Gaël Agneray


We zijn intussen begin december en al enkele weken geleden kwam er al in de pers verschillende verlengingen van spelers & staf aan bod. De club acht zich hier rustig over te bedenken vooraleer beslissingen te nemen. Deze beslissingen zijn ook niet enkel gebaseerd over het huidige succes dat Aalbeke Sport kent maar ook met de nodige omkadering & evolutie die de club, de ploeg & de spelers hebben doorgaan.


We kunnen dus met genoegen delen dat zowel Rodrigue Derycke als Wim Acke een verlengd verblijf hebben getekend aan de Garenwinder. We hebben besloten met club & beide trainers om het contract te verlengen tot juni 2023. Dit gaat dus ook in lijn met het project 2023 die ons hopelijk naar 2de provinciale zal brengen tegen dan.

Momenteel zijn we mooi op koers maar ook bewust dat we nog nergens zijn. Het zou fijn zijn om als eerste de winterstop in te gaan besluit Derycke. Wat Wim Acke betreft had Wim veel verschillende mogelijkheden & opties om ook zelf als T1 aan de slag te gaan. Toch heeft Wim besloten om aan de zijde te blijven van Rodrigue & de club trouw te blijven. We kunnen dit enkel maar beamen en bewijzen dat we een mooie familieclub zijn die telkens beter willen doen!


Vervolgens is het ook de bedoeling om nu zo snel mogelijk aan tafel te zitten met T3 Jonas Houthaeve & keepertrainer Geoffrey Duyck om de volledige staff bekend te maken voor de feestdagen.


Wat de spelers betreffen gaan we eerst aan de slag met onze eigen spelers. Ze tonen een voor een dat ze gegroeid zijn doorheen de voorbereiding en heenronde. De bedoeling is om vrijwel iedereen aan boord te houden en hier en daar te versterken voor beide scenario's. We beseffen als club dat 2de provinciale onbekende wateren is en eventueel bij het mislukken van de promotie er in 3de provinciale ook wat moet bijkomen.


We zullen als club op gepaste tijd communiceren rond de ontwikkelingen zowel bij onze jeugd als bovenbouw.

431 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page