top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Samenwerking Sportieve Staf 1ste ploeg stopgezet.

10-05-2023

Geschreven door Gaël Agneray


Na beraad van ons bestuur zijn we met Aalbeke Sport tot de conclusie gekomen dat de wegen tussen Rodrigue Derycke en onze voetbal club zullen scheiden. Wim Acke gaf al te kennen eerder dat hij enkel bij promotie aan boord zou blijven bij de club.


Na 2 seizoenen hard werken is de club er niet in geslaagd om te promoveren als kampioen of nog via de eindronde. De ambitie van de club was er absoluut alles aan doen om in 2de provinciale te spelen bij aanvang van het seizoen 2023-2024. Dit is nu niet gelukt ondanks het goede werk geleverd van beide heren alsook de ploeg.


De club gaat nu op zoek naar een nieuwe staf om met een nieuw verhaal te starten en competitief en strijdvaardig te zijn naar volgend seizoen toe. De club wil ook de tijd nemen om de heropbouw goed te structureren.


We willen nogmaals beide heren bedanken voor hun inspanningen de afgelopen 2 seizoenen. We hebben goed voetbal gebracht maar zijn er niet geslaagd constant te blijven helaas en een prijs te pakken.


Wie interesse heeft in de positie van T1 kan contact opnemen via mail naar kfcaalbekesport@gmail.com , gelieve motivatie alsook CV toe te voegen aan deze mail.


Het bestuur van KFC Aalbeke Sport

628 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page