top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Samenwerkingsakkoord Patrick X Aalbeke Sport

18-04-2023

Geschreven door Gael Agneray


Na 4 seizoenen Uhlsport heeft de club een akkoord bereikt met het sportmerk PATRICK gelegen in Oudenaarde. We willen Uhlsport ook via deze weg bedanken voor de afgelopen 4 jaar die uitstekend zijn verlopen met kwaliteitsvolle kleding en service. Echter kwam het facet met de digitale oplossing van Patrick waardoor de club sneller geneigd was om hier verder mee in zee te gaan.


Gael Agneray, Algemeen manager zegt: "De samenwerking met David Van Dorpe van Uhlsport & Willem van Delsport verliep zeer vlot. Echter na 4 seizoenen keken we uit en werden we gesolliciteerd door heel veel merken. We hebben de tijd genomen en een onderzoek uitgevoerd naar onze noden. Door onze weinige handen kwam het project van Patrick het beste naar boven. Daarnaast zit er nu ook geen tussenstation meer, alles wordt beheerd in Oudenaarde in contact met Maxim. We zijn opgetogen dat we een samenwerking tekenen van 2+2 jaar met Patrick. Ze hebben heel veel vooruitgang geboekt de laatste jaren. Het product is geëvolueerd & de kwaliteit mag er zijn. "


Karel De Bruyne, Head of Sales bij Patrick zegt: "Sinds kort mogen wij ons terecht een fiere teamwear sponsor van KFC AALBEKE noemen. De synergie tussen beide partijen was vanaf het eerste moment enorm waarbij de woorden innovatie en frisse jonge wind centraal staan. In combinatie dat KFC AALBEKE ook in de streek gekend staat als een heel unieke en ambitieuze vereniging, waren we zeker vragende partij om hierin ook een deel van te mogen meemaken. En dat zullen we zeker doen, waarbij wij als PATRICK een eigen clubcollectie ontwikkelen voor KFC AALBEKE in de wedstrijd alsook presentatiepakken.

Proud partner over here !! "


Maxim Vancompernolle, Internal Sales bij Patrick zegt: "Wij als Patrick Teamwear hebben voor KFC Aalbeke een hele omgeving gecreëerd waarbij zowel de club zelf als de leden makkelijk en efficiënt onze artikelen kan bestellen. Elk lid kan via onderstaande link op de fanshop van Aalbeke hun extra kledij bestellen, dit is ook de omgeving waar het clubpakket zal besteld worden op de pasdag. Het bestelproces is heel eenvoudig en met de Kortingscode AAL, geniet het lid van een 25% korting op zijn aankoop. "
De samenwerking treedt in werking vanaf 1 juli 2023. Momenteel werkt de club samen met Patrick aan de sublimatietenues voor de U6 tot en met het eerste elftal volledig in het nieuw. Daarbij maakt de club ook gebruik van de sublimatie technologie om polo's en sweatshirts met rits volledig gepersonaliseerd uit te werken. Een unicum voor de club en ook een mooie samenwerking en design.246 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page