top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Steve Dewitte vervoegt KFCA Bestuur volgend seizoen!

24-3-2022

Geschreven door Gael Agneray


Na het aankondigen van het op pensioen gaan van onze voorzitster Mia Messely zijn we met Aalbeke Sport druk bezig om het organigram van de club te herschikken met vooral ook nieuwe frisse krachten. In deze zoektocht zijn we gestrand op Steve Dewitte momenteel nog actief als speler bij KSV Kortrijk.

Steve (32) heeft een rijk gevulde voetbal carrière met o.a. nu nog bezig aan zijn laatste seizoen bij reeksgenoot KSV Kortrijk. Steve doorzwom heel wat reeksen in het provinciaal voetbal met passages bij SV Anzegem, BL. Otegem, KFC Meulbeke, Zwevegem Sport & SV Wevelgem City. Steve won ook enkele titels & promoties via de eindronde. Als speler kon Steve ook 2 seizoenen geleden genieten van onze interesse maar koos dan voor een avontuur bij KSV Kortrijk die we niet toevallig komend weekend op bezoek krijgen.

Bij Aalbeke Sport zal Steve samen met Gael Agneray & Ignace Delbeke het commercieel luik aanpakken en zo de innovatieve vorm die Aalbeke Sport al enkele seizoenen hanteert verder uitbouwen om nog een grotere community te creëren bij de sponsors & partners. De bedoeling is ook om de relatie van partner tot club nog nauwer te maken en zo zoveel mogelijk visibiliteit creëren door middel van een digitale aanpak en evenementen. Ook zal Steve te vinden zijn bij thuiswedstrijden van de Blauwe Uilen en zich ook mee ontfermen over de communicatie samen met Algemeen manager Gael Agneray.


"Ik ben enorm opgetogen met de komst van Steve. Na Alexander Delaere te hebben overtuigd hebben we opnieuw een jongeman erbij vol enthousiasme en kennis over het provinciaal voetbal. We zullen een tof team vormen, zowel op als naast het veld volgend seizoen, en dit is veelbelovend. De toekomst van Aalbeke Sport wordt gegarandeerd en in onze zoektocht naar een nieuwe voorzitter/voorzitster maken we ons geen zorgen. De club leeft meer dan ooit" besluit Gael.


Steve: "Het werd steeds moeilijker om op een goede manier trainingen en wedstrijden te combineren met mijn job als Business Development manager in de farmaceutische sector. Echter wou ik toch actief blijven binnen het voetbal. De uitdagingen die ik in een bestuursfunctie bij een ambitieuze club als Aalbeke terug kan vinden, spreken me sterk aan en ik wil graag mee mijn schouders zetten onder het project. Hopelijk even succesvol of zelf beter dan als speler."573 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page