top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

T2 Jens Dubois langer verbonden aan de Blauwe Uilen net zoals 3 kernspelers!

14-12-2023

Geschreven door Gael Agneray


De transferperiode in het Provinciaal landschap is volledig van start gegaan. Na het verlengen van T1 Cedric Renard en 2 A-kernspelers Jordan Cossart en Sabri Bensalem is het de beurt aan de rechterhand van onze T1. Jens Dubois tekent een verlengd verblijf in onze 056 Arena tot de zomer van 2025. Daarnaast konden we ook 3 kernspelers langer aan ons verbinden!


Jens begon zijn trainerscarriere onder de vleugels van Kevin vandecasteele die deze week ook zijn krabbel plaatste voor een 9de (!) seizoen bij KSV Moorsele. Nadien koos Jens voor ons ambitieus project als T2 onder Cedric Renard. Met een 33 op 42 staan we op kop in 3de provinciale en proberen we onze ambities kracht bij te zetten met onze A-kern staff vast te leggen tot juni 2025."Het is fijn om het vertrouwen te krijgen van beide heren" zegt Gael Agneray, algemeen manager van KFCA. We hebben een goede relatie en kunnen transparant en uitgebreid onze visie aan elkaar vertellen op sportief vlak Ik heb hoe dan ook vertrouwen in hen net zoals onze volledige staff met Jonas & Alexander. We weten waar we naartoe willen met deze kleine club die iets wil betekenen in het provinciaal voetballandschap. Dit is ook een teken naar ons dat we goed bezig zijn. We hopen ook een maximum aan spelers te houden naar volgend seizoen toe. Dat zal nu het doel worden en dan kijken waar we hier en daar sterker moeten worden voor 2de provinciale.


Jens Dubois, T2 bij de Blauwe Uilen zegt "Ik kijk met een heel positief gevoel terug op de voorbije maanden in Aalbeke. De samenwerking met de ganse staf verloopt prima. We hebben een hele leuke spelersgroep, wat zorgt dat ik mij geweldig amuseer in Aalbeke. De komende maanden moeten we allemaal keihard werken om de ambitie waar te maken. Schouder aan schouder, tous ensemble!"


Daarnaast hebben we het genoegen om Taybi Bensalem ook langer aan ons te binden. Broer van Sabri die eerder bijtekende begint ook deel uit te maken van het meubilair hier in onze 056 Arena. Hij heeft zich ook ontpopt tot een absolute basisspeler onder het tandem Renard-Dubois.Naast Taybi verlengen we ook Arno Leman die afgelopen seizoen overkwam van 1ste provincialer KFC Moen. Met zijn mooie dribbelstijl hebben we al enkele wedstrijden kunnen genieten van hem. Ook zijn doelpunt tegen Heule mocht er wezen. Arno is een belangrijke schakel op ons middenveld en hij kan ook iets forceren dat bewijst hij ook door de speler te zijn met de 4de meeste speelminuten met een totaal van 1192 minuten speeltijd en 2 doelpunten en 3 assists.Onze jongste kernspeler doet er ook nog een jaar bij, Edgar Dehaene (21) kon voor het eerst proeven van het herenvoetbal bij ons. Hij heeft al progressie gemaakt maar er zit nog zovel meer in. Hij begon aan 1 wedstrijd en kon vooral door invalbeurten het verschil maken. Met in totaal nu 11/14 wedstrijden kunnen we spreken van een geslaagde operatie, bovendien scoorde Edgar 2 maal.


Deze week volgen er nog gesprekken ook tot na en tijdens de winterstop maakt onze club het huiswerk die nodig is voor volgend seizoen. Nadien hopen we op een stabiele terugronde om onze droom waar te maken. Eerst nu nog de wedstrijd op Ledegem komende zondag om 15u00!


298 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page