Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Topper eindigt op billijk gelijkspel, Aalbeke - KSC Wielsbeke B 0-0!

Soms zijn er van die dagen dat je niet in het spelletje geraakt. Voor beide ploegen was dit het geval gisteren op zondagmiddag. Een felle wind, af en toe een regenbui die het op een zwaar Aalbeekse veld het niet simpel maakt om aan voetballen te geraken. De eerste helft was toch meer in het voordeel van de thuisploeg. Er kwamen een aantal mooie kansen via onderandere Loosvelt (10) die bijna de bal in de winkelhaak schoot, ook Viane, Hugelier & Vanraes konden net niet overtuigen in de afwerking. Wielsbeke bracht weinig voorin, 1 kans die mooi gered werd door onze doelman Delaere. De verdedging stond goed in blok. 0-0 aan de helft!

De 2de helft begon opnieuw evenwichtig, al lag Wielsbeke meer boven. De wissels konden het verschil deze keer niet maken. Een eerste brilscore voor onze blauw witten dit seizoen. Positief punt we houden voor de 2de maal de 0 waardoor onze verdediging opnieuw stappen zet. Door de overwinning van Ledegem thuis tegen Stasegem is de periodetitel weg voor ons. Maar niet getreurd we prijken op een mooie 4de plaats met nog een speeldag minder. Bij winst komen we 2de op 1 punt van de leider die nog altijd Ledegem B is.

Volgende zondag komt KOG Stasegem op bezoek, de 12de in de stand. Aftrap om 14u30 door onze wedstrijdsponsor Lunette Soup & Salad! 3 punten thuis houden is de opdracht!