top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Volledige Staf bekend!

25-01-2021

Geschreven door Gaël Agneray


We zijn rond! Een kleine maand en meer had ons bestuur niet nodig om de volledige staf samen te stellen naar volgend seizoen 2021-2022 toe. Zoals bekend is onze T1 Rodrigue Derycke die als Assistent Wim Acke krijgt. De bedoeling is om te groeien naar een kern van 20 spelers met 2 keepers. Vervolgens hebben wij het genoegen om als Beloftentrainer/T3 Jonas Houthaeve aan te kondigen.

Jonas is oude bekende in Aalbeke. Zelf droeg hij het shirt van de Blauwe Uilen voor 5 seizoenen. Na dit afgelaste seizoen houdt Jonas het voor bekeken wat zijn actieve voetbalcarrière betreft en kiest hij het pad te bewandelen van trainer. Hij is dan ook momenteel aan zijn Initiator C cursus bezig in KSCT Menen. Jonas is 30 en genoot van zijn jeugdopleiding bij KSWC Lauwe om vervolgens naar Racing Lauwe te trekken en daar ook effectief zijn eerste speelminuten op te doen in 3de provinciale bij het eerste elftal. Vervolgens kwamen er enkele seizoenen bij KFC Aalbeke Sport als een eerste passage, nadien volgde Rekkem Sport, een terugkeer naar Aalbeke en dan een laatste bezoek aan Rekkem Sport dit seizoen.


Daarnaast hebben we nog heugelijk nieuws met het aantrekken van onze nieuwe keepertrainer. Geoffrey Duyck, 30 jaar ook hangt zijn (hand)schoenen aan de haak om net zoals Jonas het trainersvak onder de knie te krijgen. Geoffrey was de voorbije seizoenen actief bij RDS Dottignies Sport. Zelf woont hij in Sint-Denijs. Geoffrey kreeg zijn jeugdopleiding bij KV Kortrijk waar o.a. medespelers Kjell Braem & net vertrokken Diego Vercruysse (naar KFC Marke) mee samen speelde. Vervolgens kreeg hij zijn kans bij het eerste elftal van Zwevegem Sport om nadien naar SV Wevelgem City te trekken. Er volgden nog passages bij Dosko Kanegem, Blauwvoet Otegem en ten slotte RDS Dottignies Sport.Vanaf nu kunnen we dus plannen maken naar de voorbereiding toe. Vermoedelijk start Aalbeke Sport zijn voorbereiding rond 10-15 juni aangezien het eventueel na officieel akkoord een oefenwedstrijd zal spelen tegen KV Kortrijk. Daarna gaat Aalbeke in korte pauze tot de start van de voorbereiding met meteen een Pre-season tornooi georganiseerd in Aalbeke. Meer informatie volgt in de komende dagen & weken!


Ten slotte hebben we ook nog Jens Vanlede aangetrokken. Jens komt over van FCE Kuurne en is een doelman. Het bestuur zou nog werk maken van maximaal 1 transfer al is dit niet 100% zeker.534 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page