top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Wedstrijd voor een goed doel!

15/10/2021

Geschreven door Gaël Agneray


Naar jaarlijkse traditie neemt Aalbeke Sport haar verantwoordelijkheid om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar niet anders met het steunen van de lokale Moeskroense Vereniging AMCM of beter gezegd Association Mouscronnoise Contre la Mucoviscidose. Hoe we dit gaan doen ontdekt u in volgende alinea's met daarbovenop een voorbeschouwing van de wedstrijd van komend weekend op zondag in Bissegem, de 3de in de stand!


Op zaterdag 23 oktober ontvangen wij thuis Racing Waregem B, op zich geen speciale affiche maar dit willen we helemaal omkeren met ons maatschappelijk doel van dit jaar. We willen via inkomgelden & braadworsten zoveel mogelijk geld inzamelen zodat we de organisatie AMCM een mooie cheque kunnen overhandigen na de wedstrijd.


We trappen af om 18u30 in ons Garenwinderstadion en hopen jullie massaal te verwelkomen voor dit gebeuren. Als we naar de vorige incentives kijken dan kunnen we zeggen dat we telkens meer dan duizend euro konden schenken. Dit jaar willen we beter doen maar dit hangt uiteraard van jullie af!


Maintenant en français!


Le samedi 23 octobre, nous recevrons Racing Waregem B à la maison, en soi pas une affiche spéciale, mais nous voulons inverser complètement la tendance avec notre objectif social de cette année. Nous voulons collecter autant d'argent que possible grâce aux frais d'entrée et aux saucisses afin de pouvoir remettre un beau chèque à l'organisation de l'AMCM après le match. Nous donnons le coup d'envoi à 18h30 dans notre stade Garenwinder et espérons vous accueillir en masse pour cet événement. Si on regarde les incitations précédentes, on peut dire que nous avons pu donner plus de mille euros à chaque fois. Cette année nous voulons faire mieux mais bien sûr cela dépend de vous !


Maar daarvoor de topper uit tegen KRC Bissegem


Vooraleer we ons toespitsen op de wedstrijd van Racing Waregem wacht ons een grote opdracht in Bissegem. Een van de favorieten voor de eindronde is KRC Bissegem niet best gestart aan het seizoen. Op de openingsspeeldag verloor het in eigen huis van een andere favoriet Dosko Beveren en ging het gelijk spelen op het veld van KSV Kortrijk met 3-3. Daarna volgde een remonte van je welste met een zuivere 12/12 als gevolg.


Die 12/12 betekent ook dat het dé te kloppen ploeg is met de beste vorm op dit ogenblik. Onze Blauwe Uilen haalden 10/12 in de laatste 4 weken, iets waar we zeker trots op kunnen zijn. KRC Bissegem heeft ook zijn identiteit veranderd, een nieuw logo is van toepassing maar is nog niet overal in gebruik.


Op het veld teert Bissegem vooral op ervaring van namen die nog gespeeld hebben in hogere reeksen. We kijken snel naar kapitein Cannaert bijvoorbeeld met een verleden bij o.a. Racing Lauwe. Ook beschikt Bissegem over de beste aanval met Tom Ternest die maar liefst al aan 8 doelpunten zit dit seizoen. Langs onze kant beschikken wij momenteel over de beste verdediging van de reeks. Zondag zal het dus de beste aanval tegen de beste verdediging worden. Een wedstrijd om naar uit te kijken!


Wie nog even de statistieken erbij wilt nemen kan hier onderaan terecht!


130 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page