top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Wil je ook trotse partner worden van Aalbeke Sport volgend seizoen?

Aalbeke herleeft na een tot nu toe mooi parcours van onze Fanion. 2de na 20 speeldagen met een speeldag minder dan de leider Dentergem die 1 punt meer heeft. Kortom het gaat ons momenteel voor de wind! Ook bij de jeugd kunnen onze verschillende ploegen voortreffelijk resultaten neerzetten en het belangrijkste ze beleven plezier!


Heel wat sponsors zijn in het verhaal gestapt vorig seizoen en kijken met trots op het afgelegde parcours van de club sindsdien. Kunstgras komt er zeker na de goedkeuring van de Stad Kortrijk, het gaat voortreffelijk met de 1ste ploeg en ook de jeugd zal een herleving krijgen met een nieuwe structuur naar volgend seizoen toe!


Bent u ook geïntresseerd om uw steentje bij te dragen? Dat kan zeker!

Aalbeke biedt niet enkel klassieke boarding rond het veld maar is ook een community waarbij sponsors de kans krijgen om hun verhaal te delen met elkaar. Dit doen we aan de hand van een jaarlijkse lunch in St.Cornil, E-mail marketing & de hedendaagse social media en uiteraard deze website.


Volgend seizoen kan Aalbeke de volgende zaken aanbieden naar nieuwe of trotse huidige sponsors:

- Scorebord boarding (maximaal 2sponsors)

- Shirtsponsoring

- Social media partner (maximaal 1 voor Facebook en 1 voor Instagram) waarbij iedere post 'powered by X' zal aangekondigd worden

- Klassieke boarding van 3x1M langs het veld

- Uw logo & gegevens op de achterzijde van onze polo's (gedragen door 55 spelers & medewerkers)

- Aftrap pakketten met 10 tickets, taart aan de helft samen met het bestuur & afterparty


Indien u meer info wilt over de prijzen en pakketten gelieve contact op te nemen met Gaël Agneray - gael.agneray@gmail.com - 0472/322589
157 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page