top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Kleedkamer 2.0

05-03-2021

Geschreven door Gaël Agneray


Met Building The Future als slagzin nemen we dit ook zeer letterlijk bij Aalbeke. Niet alleen onze lang termijn visie is vastgezet en zijn we enorm gemotiveerd om te behalen, ook op kort termijn hebben we gekeken naar "quick wins". Een ervan is het comfort verzekeren voor onze spelers van klein tot groot. Samen met enkele spelers hebben we dus werk gemaakt van de nieuwe "HOME" kleedkamer. Ontdek het resultaat hier!Met deze voor & na benadrukken we graag wat een likje verf kan doen. Via deze weg willen we dan ook Stad Kortrijk & Flanders color bedanken voor de medewerking! Vervolgens hebben we ook een koelkast voorzien van Pepsi om water, sportdranken & cola te voorzien voor de spelers tijdens de wedstrijddagen.Op beide centrale muren krijgen we dan een fresc van afbeeldingen uit de voorbije seizoenen 2018-2020 met belangrijke momenten & spelers. Onderandere de promotie van 2018-2019 is uitgebreid aanwezig alsook belangrijke figuren van onze club met name Jean-Marie Lepouttere of nog onze voorzitster Mia Messely. Daarnaast zijn er ook 2 televisies aanwezig om eventueel tactische richtlijnen te geven of om gewoon weg een wedstrijd mee te pikken van Belgisch of Internationaal voetbal.

Het geheel wordt afgewerkt door LED-verlichting die alle kleuren van de regenboog bevat. Tijdens overwinningen kan de verlichting ook werken op de beats van het nummer! Ten slotte wilt de club met name Gauthier Goemaere, Sven Loosvelt, Kjell Braem & Michael Verhaege bedanken voor hun vrijwilligerswerk op vele zaterdagen om dit tot een goed einde te brengen. Ter bedanking krijgen ze ook een gepersonaliseerd zitje gratis met hun naam op voor de rest van hun leven!


Wens jij meer informatie over onze crowdfundingactie? Wil je een abonnementen nemen of een "Blue Legend" worden? Surf dan naar https://www.aalbekesport.com/post/nieuwe-tribune-stoelen-met-jouw-naam-of-bedrijf-op


178 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page