top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Moedig Aalbeke onderuit in Ingooigem

12-10-2019


Aalbeke kon alweer niet winnen, de mannen van Piet Timmerman & Mathieu Foulon toonden zich sterk & moedig tegen een stevig Ingooigem. 2 doelpunten van Gaetan Deneve konden het tij niet keren voor onze Blauw-witten die alleen laatste staan in 3de provinciale. Komende zondag is het dan weer tegen de leider, KSV Moorsele. Maar eerst een ruime samenvatting van GD Ingooigem - Aalbeke Sport, 4-2!


Bij aanvang van de wedstrijd werd duidelijk gemaakt dat Ingooigem een 3-5-2 gebruikt met vooral veel beweging op de helft van de tegenstander. Aalbeke was gewaarschuwd en begon stevig aan de partij, Agneray kon op rechts zich doorzetten maar zijn schot eindigde in de handen van de keeper. Ingooigem had bij de grote kans meteen prijs, een kleine waarschuwing voorgaand werd fataal bij de 2de poging, Steelandt kan zich doorzetten op rechts en gaat voorbij 2 spelers en komt zo oog in oog met Delaere te staan, de spits twijfelde niet en opent zo de score na 10 minuten spelen. Na het openingskwartier ging het wat liggen, Aalbeke kwam beter in de wedstrijd en speelde bij momenten van voet naar voet. Mercier krijgt na 27 minuten een vrije trap, een uitstekend schot wordt nog gered door Vercruysse in extremis. Zijn poging gaat in corner. Diezelfde corner wordt genomen door Loosvelt, aan het penaltypunt staat Deneve en die kopt de bal midden in het doel, de keeper kan alsnog redden maar de bal is over de lijn, 1-1 en alles te herspelen dus. Helaas blijft de gelijke stand niet lang staan, mede door concentratieverlies kan Dupont Ingooigem opnieuw op voorsprong schieten. Frustrerend voor een sterk Aalbeke. 2-1 is dan ook meteen de ruststand.


Na de rust probeert Aalbeke meteen goed door te drukken en dat wordt ook beloond met goeie kansen, het is uiteindelijk opnieuw Deneve die Aalbeke op gelijke hoogte brengt, hij kopt op corner van Loosvelt de 2de van de avond. Dan is er opnieuw Steelandt amper 2 minuten na de 2-2, hij komt opnieuw alleen te staan en schiet de 3-2 binnen van dichtbij. Aalbeke mag weeral herbeginnen. Met de nodige wilskracht creëert Aalbeke toch nog een resem van kansen, Loosvelt besluit op de keeper van dichtbij en Hugelier mist de aansluitingstreffer op aangeven van Agneray, helaas valt het verdict aan de overzijde, de ingevallen Seys pikt zijn doelpunt mee en brengt zo rust voor de laatste minuten. Opnieuw een frustrerende avond voor onze blauw-witten die toch weer een goede partij spelen. Enkel mist het nog dat tikkeltje geluk en concentratie om een wedstrijd tot een goed einde te brengen.


Komend weekend komt Moorsele op bezoek in de Garenwinder. Daarvoor is ook een footlunch georganiseerd, inschrijven kan tot woensdag 16/10 via kfcaalbekesport@gmail.com of neem contact op met Gaël Agneray op 0472/312589. Onze ambassadeur Charmezanger Jenss zal een spetterend optreden geven voor de wedstrijd & de aftrap wordt gegeven door onze wedstrijdsponsor Atelier B & Joseph Allijns voorzitter van KV Kortrijk. Feest in Aalbeke & hopelijk ook na de wedstrijd!
99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page