top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Op naar week 3&4 in de voorbereiding!

Onze A-kern heeft de trainingen weer hervat op 15 juli om zich voor te bereiden naar het nieuwe seizoen toe. Een seizoen waar we voor het eerst in 25 jaar aantreden in 3de provinciale. Na enkele trainingen was het vorige week donderdag tijd om de eerste oefenpot te spelen. Deze werd uiteindelijk met 1-7 gewonnen op het veld van Rekkem Sport. 2 ploegen kwamen daarbij aan de aftrap telkens goed voor een helft.


Vorige zondag werd dan weer de eerste bekerwedstrijd gespeeld. Deze was meteen een leuke derby tegen WS Bellegem die de omgekeerde beweging maakt van 3de naar 4de provinciale. Onze blauw-witten verloren deze evenwichtige pot met 0-2 cijfers.


Deze week staan er opnieuw 2 wedstrijden op de planning. Eerst komen de Groene Duivels van Ingooigem op de Garenwinder spelen op donderdag aftrap om 19u30. En zondag staat er uiteraard weer bekervoetbal op het programma met de verplaatsing naar Houthulst. Deze wedstrijd gaat door om 17u.


Volgende week zijn er dan maar liefst 3 wedstrijden. We gaan op bezoek bij reeksgenoot SV Kortrijk op woensdag 7 augustus aftrap om 19u30. Vervolgens ontvangen we De Ruiter op donderdag 8 augustus aftrap om 19u00 en ten slotte is er opnieuw bekervoetbal thuis tegen KOG Stasegem om 17u00.


Wedstrijden genoeg dus om onze fanion te komen steunen!

Ontdek hier onderaan nog eens een overzicht van de komende 2 weken en tot in de Garenwinder!THANKS TO OUR SPONSORS


67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page