top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

20-10 WINKEL SPORT B - AALBEKE FT 2-1!

Wat een mooie zaterdagavond kon worden werd in het laatste half uurtje van de partij overschaduwd. Aalbeke begon heel sterk aan de wedstrijd met een aantal aanpassingen in de ploeg. Braem (77) stond dichtbij de openingstreffer maar trefte de lat via een vrije trap.


Er volgden verder nog een aantal prima kansen via Viane (8) en Crighton (9) maar het was op een corner van Braem (77) dat de openingstreffer viel. Crighton (9) verlengde de bal en Provoost (66) kon vrij over de keeper koppen. 0-1! 0-1 werd ook de ruststand.


De 2de helft begon iets heftiger voor Winkel die begon te drukken. Op vrije trap werd het uiteindelijk 1-1 een fantastische trap in de winkelhaak overhoeks zorgde voor de gelijke bordjes. Een wedstrijd in evenwicht was het zeker tot het licht uit ging bij Braem. Aalbeke moest verder met 10 voor nog een halfuur. Op corner werd het uiteindelijk 2-1. Het drukken van Aalbeke op zoek naar een gelijkspel kwam er niet meer.


Een wedstrijd die toch kon gewonnen worden. 0 punten mee naar Aalbeke.


Aanstaande zondag ontvangen wij Wikings Kortrijk op zondag 28 oktober aftrap om 15u! 3 punten zijn noodzakelijk om aan te sluiten met de Top-5!


Supporters op post!


Doelpunten:

'37 0-1 66. Provoost (A: 9. Crighton)

'57 1-1 14. Verhelst

'72 2-1 12. Bostyn


25 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page