top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Aalbeke Sport - Jong Helkijn FT 2-1!

Onze burgemeester van Kortrijk, Vincent Van Quickenborne kwam de aftrap geven net voor zijn match van het seizoen volgende week met zijn @teamburgemeester_kortrijk Wij wensen hem en zijn team alvast veel succes met de verkiezingen!


Aalbeke begon sterk aan de wedstrijd met een aantal vlotte combinaties. Loosvelt (10) kreeg een aantal uitstekende kansen om de score te openen zonder succes. De verdediging stond goed en probeerde snel het spel op te starten via Marlier (18) en Hanson (5). Ook pogingen van Vercruysse (11) en Braem (77) gingen naast waardoor een 0-0 score aan de helft een feit was.

De 2de helft werd opnieuw gedomineerd door onze blauw-witten en dit resulteerde in de logische voorsprong via een individuele actie van Bogaert (27). 1-0 na 48’. Aalbeke was niet goed wakker en kreeg meteen een minuut erna de 1-1 om de oren via een voorzet die afgewerkt werd met een kopbal van Leyder (4). Alles te herspelen dus! Jong Helkijn had het moeilijk met de aanvallen van Aalbeke en Braem werd onderuit gehaald in de 16, penalty. Crighton ging achter de bal staan maar de keeper was attent en zat in de juiste hoek waardoor de bordjes in evenwicht bleven, bij de volgende actie meteen na de penalty kon Dewulf wel afwerken waardoor het 2-1 kwam! Acties van Loosvelt en Braem kwamen net niet tot het verlossende doelpunt. Een fantastisch afstandsschot van Braem strandde op de lat waardoor het uiteindelijk 2-1 werd. Eerste overwinning op ons eigen veld na het gelijkspel tegen Dentergem!

Volgende week ontvangen we FCE Kuurne op zondag 14/10 aftrap om 15u door onze trotse sponsor en supporter Kathy Demaitre van Alle Kasseien.

Tot dan! 🔵⚪️


GOALS

'48 27. J.Bogaert (Assist: / individuele actie)

'70 6. G.Dewulf (Assist: / afvallende bal)27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page