Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Mandel United vs Aalbeke Sport 0-2!

Na een bewogen week met het onslag van ex-trainer Nick Steyaert waren onze blauw-witten geprikkeld op een goed resultaat vorig weekend.

Op bezoek bij Mandel United kwamen onze blauw witten in de eerste helft niet verder dan een 0-0 stand. Er waren genoeg kansen via Crighton en Braem maar deze bleven onbenut. Mandel kreeg ook een aantal uitstekende kansen maar de verdediging stond goed en een tegendoelpunten bleef uitgesloten.

In 2de helft kwamen onze heren beter uit de kleedkamers en dit resulteerde via Vercruysse op een welverdiende 0-1 voorsprong. Een prima doorsteek pass van Braem zette Vercruysse perfect voor doel die zijn kans 100% afwerkte. Mandel moest komen waardoor er meer ruimte kwam en via Braem kwam Verhaege goed door via de flank en bediende Agneray die de 0-2 eindstand vastlegde. 6/6 voor Aalbeke en 3de in de stand met 1 speeldag minder!

⚽️ 74’ 11. Vercruysse (A: 77. Braem) ⚽️ 86’ 13. Agneray (A: 15. Verhaege)

Man de match: 11 Diego Vercruysse

Komend weekend komt KZ Dentergem op bezoek in Aalbeke. Dit betekent ook onze eerste thuiswedstrijd van dit seizoen! Er zijn tal van activiteiten voorzien, Apero&Vinyl staat vanaf de rust klaar om te genieten van een lekkere cocktail met een lekker aperitief hapje, Techworks (Alexander Delaere) zal na de wedstrijd zorgen voor de nodige beats en de wedstrijd staat in het teken van een goed doel nl. Pulmonale Hypternsie. Onze kerels staan geprikkeld om de 3 punten in Aalbeke te houden en zo mee de concurrentie aan te gaan met de eerste in de stand Jong Vijve.

Onze beloften gaan na de harde nederlaag tegen een sterk Zwevegem (1-5 verlies) op zoek naar hun eerste 3 punten op bezoek bij Dadizele, mis deze wedstrijd niet!

Vrijdag 21 september VK Dadizele - Aalbeke Sport om 20u (beloften) Zondag 23 september Aalbeke Sport - KZ Dentergem om 15u (1ste ploeg)