• Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Provinciale beloften nipt onderuit in Beveren-Leie (3-1)

Onze Blauw-witten gingen op bezoek bij Beveren-Leie op zoek naar hun eerste 3 punten.

8-09-2018

Na de zware nederlaag thuis tegen SV Wevelgem-City (1-5) wouden onze beloften een betere prestatie neerzetten op het prachtige veld van Beveren-Leie. De eerste helft begon evenwichtig met een aantal kansen via Verhaege, Kayi & Vanraes. Toch was het de thuisploeg die het hef in handen nam en de 1-0 scoorde via hun nummer 9 De Backere. Daardoor kwam Beveren-Leie beter in de wedstrijd en kort voor de rust verdubbelde de scoe. 2-0 aan de rust.

“Aalbeke bleef drukken in de 2de helft om zeker een puntje mee te nemen naar huis maar op de counter werd het 3-1 waardoor we geen vuist meer konden maken."

Na de rust vonden onze kerels terug de moed en juiste ingesteldheid om zeker te beginnen om de score te reduceren. Na een aantal pogingen lukte het dan toch via een uistekende actie op links van Verhaege (15) die Agneray (13) bediende. 2-1, we hebben weer een wedstrijd. Aalbeke bleef drukken om toch zeker een puntje mee te nemen maar het was Beveren-Leie via Van Craeyenest die ervoor zorgde dat Aalbeke geen vuist meer kon maken. Einduitslag 3-1. We leren iedere week bij in deze provinciale reeks en een overwinning is niet zo ver weg meer!