top of page
  • Foto van schrijverGaël van Aalbeke Sport

Resultaten van het weekend (29 & 30/09)

Vorig weekend triompheerde de Aalbeekse jeugd met enkele prima resultaten. Hieronder kunt u een overzicht terugvinden! Onze beloften waren een maatje te klein voor Deerlijk, het werd uiteindelijk 0-3 voor de bezoekers.


Onze eerste ploeg ging op bezoek bij Ledegem die nog ongeslagen was na 2 gelijkspellen en een overwinning. Onze kerels begonnen degelijk tot goed aan de partij met een aantal kansen in het openingskwartier, Agneray & Braem lieten wat kansen liggen en de scheidsrechter floot geen overduidelijke penaltyfout op Braem. 0-0 aan de rust. De 2de helft begon meteen met een heuse opdoffer, Ledegem zette goed door op de linkerkant en een voorzet werd prima afgewerkt door hun nummer 9. 1-0 voor de Rood-witten. 10minuten daarna verdubbelde Ledegem de voorsprong en zo gingen de kopjes naar beneden. Uiteindelijk kreeg Aalbeke nog voldoende kansen om terug te komen maar onderandere een kopbal van Viane werd afgekeurd voor een aanvallende fout en daarna kreeg Aalbeke de 3-0 cijfers om de oren.


Een off day voor onze fanion maar gelukkig is er volgende week opnieuw match. Dan ontvangt Aalbeke Jong Helkijn op zondag 7/10 aftrap om 15u. Burgemeester van Kortrijk, Vincent Van Quickenborne komt de aftrap geven en Filou zorgt voor een sublieme actie nl. bij het inkomgeld 2 gratis Filou's!


Tot dan!


RESULTATEN:

U7 KFC MARKE - AALBEKE 6-7

U8 SV WEVELGEM CITY - AALBEK

E 2-23(!)

U10 AALBEKE - ANZEGEM A 7-1

U11 AALBEKE - JESPO COMINES WARNETON 3-4

U13 KWSC LAUWE - AALBEKE 2-3


PROV. BELOFTEN AALBEKE - DEERLIJK SP 0-3

FANION LEDEGEM B - AALBEKE 3-024 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page